Sådan Pumpes Du Hurtigt Op Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Du Hurtigt Op Derhjemme
Sådan Pumpes Du Hurtigt Op Derhjemme
Video: Sådan Pumpes Du Hurtigt Op Derhjemme
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker ønsker at forbedre deres fysiske form, men oftere end ikke kommer det aldrig til praksis. Nogle gange forsvinder denne drøm efter de første træningsdage. Det kan være meget svært at opbygge muskler, og det tager meget tid. Men hvis du stadig beslutter at lade din drøm gå i opfyldelse, skal du handle.

Sådan pumpes du hurtigt op derhjemme
Sådan pumpes du hurtigt op derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Opret et sæt øvelser, der træner de ønskede muskelgrupper. For at gøre figuren smuk og proportional skal du arbejde på hele kroppen. Pumpede biceps ser bare latterlige ud, hvis deres ejer har tynde ben, et nedsænket bryst og en bøjet ryg. Lav øvelser, der vil forme dine ben, arme, bryst, skuldre, bagdel, nakke, mavemuskler og ryg.

Trin 2

Køb ekstra udstyr for at hjælpe dig med at få resultater hurtigere. Du kan købe en gymnastikbold, vægstænger, håndvægte, bænk. Selvfølgelig kan du også skabe en smuk atletisk krop uden dem, men hvis du sigter mod maksimal effekt, kan du ikke undvære dem.

Trin 3

Træn 3 gange om ugen, overbelast ikke din krop, ellers vises resultaterne langsommere. Der er flere grundlæggende øvelser, du skal gøre for at opbygge muskler hurtigt. Træk op på den vandrette bjælke. I de første lektioner vil det være nok at lave 3 sæt 10 gange og derefter gradvist øge belastningen.

Trin 4

Gør push-ups fra gulvet, denne øvelse vil tone alle muskler i skulderbæltet, give en belastning til pressen og ryggen. Antallet af push-ups afhænger af din fysiske kondition. Hvis du ikke har været involveret i sport før, er 100 push-ups nok. Hvis du er en uddannet person, kan antallet øges til 200 eller 300.

Trin 5

Det er bedre at svinge pressen, mens du ligger på en gymnastikbold, så opnår du maksimale resultater. Hvis du ikke har en, så læg dig på gulvet, fastgør dine ben under en seng, sofa eller radiator og løft forsigtigt den øverste halvdel af din krop. For begyndere er det nok at lave 50 øvelser i en træning.

Trin 6

Gør sidebøjninger, tag din cykel, mens du ligger, spring reb og gå regelmæssigt. Alle disse øvelser virker bare meget enkle, de er faktisk gode til at hjælpe med at opbygge muskelmasse.

Trin 7

Efter en måneds træning øges din kropsvægt kunstigt. Kun ved hjælp af vægte vil du opbygge muskler på kort tid. Den nemmeste måde er at hænge en rygsæk på ryggen, som indeholder håndvægte (tunge bøger). Hver måned skal du øge deres vægt, og så vil resultatet ikke længe komme.

Populær af emne.