Hvordan Man Mister Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Mister Muskelmasse
Hvordan Man Mister Muskelmasse

Video: Hvordan Man Mister Muskelmasse

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, November
Anonim

I vores avancerede enogtyvende århundrede er det kun de dovne, der ikke har sport. Talrige fitnessklubber lokker folk med lukrative tilbud, effektive programmer og superkampagner. Hvis du træner derhjemme, kommer en disk eller videobånd til undsætning, hvor øvelserne er designet af en ekstremt moderigtig træner til en lige så fashionabel og berømt berømthed.

Hvordan man mister muskelmasse
Hvordan man mister muskelmasse

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste er selv at bestemme, hvad du vil have fra undervisningen? Blot tabe sig, vitalitet, hvile efter hårdt mentalt arbejde eller opbygge muskler? Det er det sidste punkt, som tro mig kan bringe både glæde og skuffelse i en eller anden grad, der interesserer hver tredje trainee. Hvis du er kort, vil din krop ved at få overdreven muskelmasse virke mere kraftig og overvægtig. Så er det værd at blive båret af løbebånd og fanatisme i timevis, når man træder på motionscykler?

Trin 2

Det er slet ikke let at reducere muskelvolumen. Generelt kan vi sige følgende: katabolisk træning hjælper ofte med et sådant problem, som inkluderer: opvarmning (5-7 minutter) til opvarmning af musklerne, hoveddelen, øvelser, der påvirker de enkelte dele af krop (40 minutter). Stræk udføres efter hoveddelen for at genoprette vejrtrækningen og slappe af musklerne.

Trin 3

Ernæringsretningslinjer for katabolisk træning:

Fire måltider om dagen. 2 timer før træning skal du spise vegetabilsk mad. Tre timer efter kan du slet ikke spise. Et normalt måltid er kun muligt 5 timer efter træningens afslutning. Det sidste måltid tages 2 timer før sengetid (det kan være frugt eller grøntsager). Katabolisk træning fører til mange ændringer i kroppen (de kan være både gavnlige og meget skadelige), så disse anbefalinger er kun relevante i individuelle tilfælde i fravær af medicinske kontraindikationer.

Populær af emne.