Sådan Bæres En Poolhætte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bæres En Poolhætte
Sådan Bæres En Poolhætte
Video: Sådan Bæres En Poolhætte
Video: Sådan anvendes fodortosen (SC014) - DANSK 2023, Februar
Anonim

Svømning er velegnet selv for dem, der på grund af deres fysiske egenskaber ikke kan modstå fuldgyldige belastninger. For at forhindre, at dit hår kommer i vejen under dit træningsprogram og ikke lider af blegemiddel, skal du træne dig i at bære en poolhætte.

Sådan bæres en poolhætte
Sådan bæres en poolhætte

Instruktioner

Trin 1

Swimmingpoolhætter er lavet af forskellige materialer: lycra, latex, silikone. Derudover er der forskellige designs, der giver dig mulighed for ikke kun at se sporty ud, men også smuk. Silikonehætter har med rette tjent den største popularitet. De holder sig godt fast på hovedet og tjener i lang tid.

Trin 2

Lær at sætte en poolhætte på før din første svømmetur. Hvis du har langt hår, skal du binde det i en bolle øverst på dit hoved eller trække det af med et elastikbånd. Brug ikke bobby pins eller skarpe kanter for at undgå at beskadige materialet. At lægge dit hår under en hat, du sætter på, er ret vanskeligt, så prøv straks at fjerne de fremspringende ender og pandehår.

Trin 3

Tag hatten med begge hænder, og drej dine hænder, så håndfladerne vender ud til siderne. Spred materialet 15-20 cm afhængigt af diameteren på hovedets omkreds. Læn dig fremad og bring hættens forreste indvendige kant til din pande ved hjælp af tommelfingrene.

Trin 4

Bring dine hænder tilbage og placer hætten gradvist på hele hovedets overflade. Brug dine fingre til at sætte individuelle frække krøller i. På bagsiden af ​​hovedet skal materialet dække håret under forneden og dække ørerne.

Trin 5

Hatten skal passes nøje. Efter svømning skal du fjerne det og starte fra bagsiden af ​​hovedet. Undgå pludselige bevægelser for at undgå at beskadige dit hår. Skyl materialet med koldt vand og lad det tørre fladt. Efterlad ikke i solen. Når hætten er helt tør, tilsæt noget talkum inde.

Trin 6

Latex kan være et omkostningseffektivt alternativ til silikone, men dets levetid er meget kortere. Men hvis du har en hel svømningsgarderobe, kan du matche en latexhat til hver badedragt i farve og stil.

Trin 7

Kasketter lavet af stoffer som lycra eller polyester er mere behagelige at sætte på, men er væsentligt ringere i deres grundlæggende kvaliteter. De klæber ikke godt til hovedet og lader vand passere igennem, så de er kun velegnet til svømning uden fuld nedsænkning for at beskytte mod stænk eller bare for skønhed. Der er en kombinationshue med en silikoneudvendig og en Lycra-indre. Disse modeller er meget komfortable, men til en høj pris.

Populær af emne.