Hvordan Man Designer Sportssang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Designer Sportssang
Hvordan Man Designer Sportssang

Video: Hvordan Man Designer Sportssang

Video: Hvordan Man Designer Sportssang
Video: Красная Поляна | Роза Хутор | Горки Город | Газпром | Как все начиналось | Красная Поляна 2021 2023, Marts
Anonim

Vigtige sportsbegivenheder er allerede meget snart. Holdet er klar, fansen venter på triumfen, rivalerne vil naturligvis blive besejret. Men for at hæve kampånden under selve forestillingerne er det simpelthen nødvendigt at komme med inspirerende chants.

Hvordan man designer sportssang
Hvordan man designer sportssang

Frem til sejren

Sportssang er designet til at støtte atleterne selv og indgyde tilliden til sejren i dem. Derfor skal de opfindes kortfattet, tydeligt og inspirerende. De atleter, som du skriver disse enkle digte for, skal føle din støtte - dette vil helt sikkert give dem ekstra styrke. Hvad kan inspirere dine idoler? En velkommen sejr, selvfølgelig. En sang til en sportsbegivenhed skal helt sikkert indeholde sådanne vidunderlige ord som "sejr", "mester", "helt" og lignende. Og husk, at ud over et godt humør, vil sådanne vers spille rollen som motivation og give atleten et ekstra incitament - de tror på ham!

Så den enkleste og mest effektive sang er lige så gammel som verden. Det skal nævne holdets navn eller atletens navn samt et par ord om, hvor stor han er. For eksempel "Ivanov er en mester" eller "Ørne er fantastiske!"

Til fansens glæde

Selvfølgelig ville sportssang ikke være så populær, hvis fans simpelthen råbte navnene på deres idoler og kaldte dem mestre. Den virkelige glæde ved chants er at komponere dem sjove og vittige, fremhæve værdigheden af dine atleter og bagatellisere det modsatte hold lidt. Husk, at selv under sportskonkurrencer er ingen særlig fornærmet af vers som "Hvis vores taber, vil vores sparke din", skal du ikke lade dig rive med. Selvom din opgave er at bryde fjendens moral, kan den gøres ironisk og delikat. Afvis fra åbenlyst stødende sætninger og udtryk, der kan fornærme dine kammerater.

Mål syv gange

Husk, at sangene på stadionet vil blive råbt af fansen. Nogle gange er sætninger, der er smukke på papir, helt umulige at udtale, desto hurtigere og munterere. Sørg for at prøve at råbe, hvad du får. Den grundlæggende regel for råben i sportskonkurrencer er læsning efter stavelse. Derfor skal din tekst være let at opdele i klare stavelser og være let at læse. En anden vigtig regel for sportssang er kortfattethed. Du kan selvfølgelig imponere dine modstandere med en lang ode til ære for dit hold, men glem ikke, at folk kom til stadionet ikke for poesi, men for at se forestillingerne. I varmen fra sportsspænding er mange måske bare ikke opmærksomme på det lange monotone råb fra tribunerne. Derfor er det bedre at gøre sangene så korte som muligt og prøve at høre dem godt.

Populær af emne.