Sådan Indstiller Du Dig På Et Basketballkamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstiller Du Dig På Et Basketballkamp
Sådan Indstiller Du Dig På Et Basketballkamp

Video: Sådan Indstiller Du Dig På Et Basketballkamp

Video: Sådan Indstiller Du Dig På Et Basketballkamp
Video: Резьба на пластилиновой стали. 2023, Marts
Anonim

Basketball er et sportsspil, der udvikler alle muskelgrupper, analytiske færdigheder, lærer fingerfærdighed og evnen til at handle i et hold. At vinde dette spil afhænger ikke kun af teknik og erfaring, men også af evnen til at indstille det ønskede resultat.

Sådan indstiller du dig på et basketballkamp
Sådan indstiller du dig på et basketballkamp

Instruktioner

Trin 1

Deltag i alle træningspas inden et vigtigt spil, fordi det er den eneste måde, du kan finpudse dine færdigheder og udvikle en strategi til det kommende spil. Dette vil igen gøre dig mere selvsikker i dine evner i den afgørende kamp.

Trin 2

På tærsklen til spillet skal du prøve at distrahere dig selv, men gør det på en sådan måde, at du ikke skader dit velbefindende. Du kan for eksempel gå til en interessant film i biografen, til en koncert, gå en tur i den friske luft med venner eller med et hold.

Trin 3

Indstil dig selv til sejr. For at gøre dette er det godt at se for eksempel en film om et basketballkamp, de bedste NBA-spil eller bare en patriotisk film - dette vil oplade dig med positiv energi og inspirere dig til at vinde.

Trin 4

Tvivl ikke om dine evner inden spillet, men vær samtidig forberedt på uventede overraskelser fra din modstander. Prøv at mentalt forberede dig på ikke at give op, selvom du fejler i den første periode.

Trin 5

Bliv fokuseret på spillet og slap ikke af på nogen måde, da din tilstand kan overføres til andre spillere på holdet, og dette bringer sjældent et positivt resultat. I dette tilfælde hjælper et strejf af selvtillid med at aflaste pres i hele banen under spillet, hvilket gør basketballspillere anspændte.

Trin 6

Tænk at dit fremragende spil ikke kun bliver en personlig sejr, men også hjælper hele holdet med at vinde, gøre træneren glad og også gøre dine forældre, venner og bekendte stolte af dig. Bevidsthed om personligt ansvar for andre giver normalt yderligere styrke i spillet.

Trin 7

Deltag i autotræning. For at gøre dette kan du inden for 10 minutter fortælle dig selv, at du spiller godt og helt sikkert vil vinde. Hvis denne metode ikke passer dig, skal du lytte til aggressiv eller omvendt rolig musik inden du spiller, hvilket bringer dig i balance, giver dig selvtillid og giver dig mulighed for midlertidigt at flygte fra tankerne i spillet.

Populær af emne.