Sådan Fjernes Fedt Fra Skinkerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt Fra Skinkerne
Sådan Fjernes Fedt Fra Skinkerne

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Skinkerne

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Skinkerne
Video: Sådan skæres en lufttørret skinke 2024, April
Anonim

For kvinder kan fedtaflejringer på lår og balder være et reelt problem. I hverdagen bruges muskelgrupper disse steder næsten ikke. For at fjerne overskydende fedt fra skinkerne skal du arbejde hårdt.

Sådan fjernes fedt fra skinkerne
Sådan fjernes fedt fra skinkerne

Nødvendig

  • - løst sportsbeklædning
  • - træningsmåtte på gulvet
  • - support.

Instruktioner

Trin 1

Lav squats. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden, hænderne bag dit hoved. Uden at løfte dine hæle fra gulvet, skal du sætte dig ned til niveauet med stolens sæde, din ryg skal være lige. Vend tilbage til startposition. Gentag øvelsen flere gange.

Trin 2

Stå jævnt med dine fødder sammen. Placer dine hænder på dit bælte. Sæt et ben længere bagud, så benet foran bøjes 90 grader ved knæet. Benet, der sættes tilbage, skal være tættere på gulvet. Tag startpositionen, og gør det samme, skift forbenet.

Trin 3

Ved den næste øvelse skal du ligge på ryggen på en fast overflade. Bøj dine knæ, læg dem skulderbredde fra hinanden. Stræk armene langs kroppen, håndfladerne ned. Løft nu lænden og bækkenet op. Hoved, arme, skulderblade og fødder skal være på gulvet. Uden at røre ved gulvet med dit bækken skal du tage en position tæt på startpositionen. Gentag flere gange.

Trin 4

Stå på albuer og knæ, så dine ben er bøjet i knæene ca. 90 grader. Prøv at løfte det ene ben op, så knæet ikke er bøjet. I dette tilfælde skal låret være parallelt med gulvet. Uden at røre gulvet med dit knæ, tag startpositionen. Løft dit ben op igen, gentag flere gange. Gør det samme med det andet ben.

Trin 5

En variation på den forrige øvelse. Løft dit ben, ret det ved knæet, men lidt ikke helt. Prøv at hæve foden længere og højere. Alternativt, med samme indledende øvelse, skal du rette dit ben og placere det på din tå. Løft det nu op uden at bøje det, og prøv ikke at røre gulvet med det, når du sænker det. Udfør skiftevis for det ene og det andet ben.

Trin 6

Udfør bensvingninger. Med dine fødder sammen skal du placere dine hænder på en støtte, såsom bagsiden af en stol. Løft dit højre ben kraftigt til højre og sænk det. Gør det samme med det andet ben.

Trin 7

Stå ved siden af en stol. Hold fast i det med dine hænder, hæv dig på tæerne og ned på ryggen. For at gøre øvelsen vanskeligere kan du gøre det med kun et ben stående.

Anbefalede: