Sådan Fjernes Fedt Fra Ryggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt Fra Ryggen
Sådan Fjernes Fedt Fra Ryggen

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Ryggen

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Ryggen
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Problemet med overvægt opstår ikke kun blandt det retfærdige køn, nogle mænd er heller ikke modvillige i at skille sig ad med flere kg. Det er især vanskeligt at slippe af med fedtfoldninger på ryggen. Massage og regelmæssig motion hjælper dig med at glemme problemet med folder i ryggen.

Sådan fjernes fedt fra ryggen
Sådan fjernes fedt fra ryggen

Er det nødvendigt

Håndvægte eller vandflasker

Instruktioner

Trin 1

Fedtfoldninger på ryggen er forårsaget af dårlig ernæring samt en passiv livsstil. Begynd at bekæmpe dette problem ved at gå, gå op ad trappen, glemme elevatoren, holde øje med din kropsholdning, løbe eller cykle. Begynd at give dine muskler den nødvendige øvelse. Du kan selvfølgelig begynde at gå i gymnastiksalen. En erfaren instruktør vil give dig værdifuld råd og anbefale et sæt øvelser. Men hvis du ikke har tid eller midler til at træne med en instruktør, kan du begynde at øve derhjemme. Heldigvis er der mange sikre og lette øvelser.

Trin 2

Forresten hjælper poolen med at indlæse rygmusklerne. Tilmeld dig poolen, gå ind til klassisk svømning eller vandaerobic. Vand giver ikke kun en følelse af lethed, men belaster også musklerne aktivt, da vandtryk påvirker såvel som modstand under bevægelse. For at få en god effekt skal du øve mindst to gange om ugen i halvanden time.

Trin 3

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden og ryggen lige. Læg dine hænder bag ryggen, og lås den i låsen. Begynd langsomt at bøje i ryggen og skub brystet fremad. Samtidig skal du hæve og sænke dine knuste hænder. Du skal føle, hvordan skulderbladene lukker sammen. Udfør denne øvelse i tre minutter i to til tre sæt.

Trin 4

Til den næste øvelse skal du bruge halvandet kilo håndvægte eller almindelige plastflasker fyldt med vand (sand). Tag en belastning i dine hænder og vip din krop fremad, start med at sprede håndvægte til siderne. På samme tid skal du prøve ikke at bøje dine arme ved albueleddene. Lav fire sæt med tolv reps. Denne øvelse fungerer godt i mellem- og øvre ryg, hjælper med at bekæmpe kropsfedt.

Trin 5

Vender sig til siderne, lad de brede muskler i ryggen og træk siderne perfekt op på steder, hvor der dannes folder. Stå midt i rummet med fødderne skulderbredde fra hinanden. Prøv at tage din skulder og arm så langt tilbage som muligt, mens du udfører svingende bevægelser og strækker dine rygmuskler. Gør det samme med den anden hånd. Lav to sæt på 2 minutter hver. Husk at uanset hvilke øvelser og metoder til at håndtere fedtfoldninger på ryggen du vælger, er systematik meget vigtig. Det vigtigste er at sætte et mål for dig selv og dristigt gå mod det.

Anbefalede: