Sådan Tæmmer Du Din Appetit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tæmmer Du Din Appetit
Sådan Tæmmer Du Din Appetit

Video: Sådan Tæmmer Du Din Appetit

Video: Sådan Tæmmer Du Din Appetit
Video: Diet Tips From a Professional : How to Suppress Appetite 2024, Kan
Anonim

Den største fjende for en god figur er appetitten. Mange mennesker spiser i dag meget mere, end de har brug for, mens de vælger fedt mad med høj energi. For at berolige deres appetit tyder de på farlige lægemidler (diætpiller med efedrin, Prozac). Og mavebinding er en af de mest populære operationer i dag efter fedtsugning. Er der nogen mindre drastiske appetitdæmpende midler?

Grøntsager er den bedste mad
Grøntsager er den bedste mad

Instruktioner

Trin 1

Adfærdsregler ved bordet Når du spiser, skal du ikke læse, chatte, se tv eller foretage nogen anden fremmed forretning, idet du forestiller dig, at du er en flersproget cæsar. Så er der mindre chancer for, at du spiser meget mere end planlagt. Drik et glas tomatjuice (men ikke vand!) Før måltiderne. Dette giver dig mulighed for at spise mindre ved frokosttid. Et afkog af frisk persille er fantastisk til at undertrykke appetitten. Omkring to timer. Spring ikke morgenmaden over. Desuden er det bedst at foretrække kogt grød under morgenmaden i stedet for müsli gennemvædet i mælk eller sandwich. Tyg mad grundigt - endda halvflydende. Dette er ikke kun fysiologisk korrekt, men det hjælper også med at reducere mængden af forbrugt mad. Fjern alle fødevarer fra din kost, der fremkalder appetit. Disse inkluderer syltede agurker, marinader, varme saucer og peberfrugter. Prøv at bruge mindre salt - på samme tid slippe af med ødem.

Trin 2

Kogegrejets farve Kogegrejets farve menes også at reducere eller øge appetitten. De mest "uappetitlige" retter er de kedelige blå plader. Forresten forårsager blå mad heller ikke øget spyt hos de fleste mennesker. Så få et blåt borddæk og tabe dig for helbredet.

Trin 3

"Ankre" At spise om natten er skadeligt. Udskift det sidste link i linket "midnatssult - at gå i køkkenet - fodre direkte fra køleskabet" med en eller anden form for selvstraffelse. Klik for eksempel smertefuldt på din næse. Et par dage med sådanne øvelser - og ønsket om at opdatere midt om natten forsvinder du.

Trin 4

Aromaterapi Essentielle olie-dufte er en fantastisk måde at berolige din appetit på. De aromaer, der overvælder sultfølelsen, inkluderer mynte, kanel, basilikum, vanilje, laurbær, citron, salvie, lavendel, rosmarin. Få en flaske æterisk olie fra en af disse planter, og snus den hver gang du vil spise.

Anbefalede: