Sådan Kommer Du Til Cykelparaden I Moskva

Sådan Kommer Du Til Cykelparaden I Moskva
Sådan Kommer Du Til Cykelparaden I Moskva

Video: Sådan Kommer Du Til Cykelparaden I Moskva

Video: Sådan Kommer Du Til Cykelparaden I Moskva
Video: Зимний велопарад в Москве / Winter bike parade in Moscow 2023, Marts
Anonim

Alene i 2012 blev der afholdt flere cykelparader i Ruslands hovedstad. Den største af dem med mere end 5.000 deltagere fandt sted den 20. maj. Cykelparader afholdes inden for rammerne af Cycling Development Year, men deres arrangører lover, at sådanne arrangementer vil blive afholdt i Moskva i fremtiden.

Sådan kommer du til cykelparaden i Moskva
Sådan kommer du til cykelparaden i Moskva

Det er naturligvis umuligt at afholde en cykelparade uden godkendelse fra administrationen af det administrative distrikt, hvorigennem det afholdes. Derfor er de alle organiseret af Let’s bike it-bevægelsen (et projekt til udvikling af cykling i Rusland) sammen med præfekturerne. Forud for dem er en lang og seriøs forberedelse, da paradeltagerne har brug for at blokere de gader, som bilisterne bevæger sig på på almindelige dage.

Baseret på tidligere erfaringer kan enhver person deltage i den traditionelle cykelparade - en beboer eller gæst i hovedstaden, der er fyldt 14 år. Deltagelse er helt gratis, men den eneste betingelse for dem, der deltager i cykelparaden, er det fuldstændige fravær af politiske slagord.

Normalt placerer arrangørerne på forhånd sociale meddelelser om et kommende arrangement på sociale netværk. De beder deltagerne om at registrere sig på forhånd og bekræfte deres ønske om at planlægge denne trafiksikkerhedsbegivenhed. I annonceteksten finder du oplysninger om mødestedet for cyklister og det tidspunkt, hvor du skal køre op.

For at komme til cykelparaden i Moskva er der som regel nok en cykel og et ønske. Men den 6. august, i en rekreativ park Sokolniki, blev en sådan begivenhed afholdt under mottoet "Lady on a Bicycle". Det er klart, at kun piger kunne deltage i det. Derudover var der specielle krav til cyklisteres påklædningskode: De skal bære tøj i stil med 60'erne. Derfor havde pigerne, klædt i tilpassede kjoler med brede nederdele, stiliserede frisurer på hovedet, og deres cykler blev dekoreret med kurve med blomster.

De, der ønsker at deltage i cykelparaden, der ikke har deres egne cykler, tilbydes af arrangørerne at tage dem på adskillige lejepunkter eller købe dem til betydelige rabatter i partnerbutikker. Potentielle deltagere, der ønsker at udtrykke deres støtte til cykelbevægelsen i hovedstaden, bør følge meddelelserne om de kommende cykelparader på sociale netværk. Betingelserne for deltagelse vil også blive skrevet der.

Populær af emne.