Hvordan Man Laver En Smuk Mave

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Smuk Mave
Hvordan Man Laver En Smuk Mave

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Mave

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Mave
Video: Fermentering: Let og billig vej til en sund mave - Sådan laver man surkål 2024, Kan
Anonim

Tro, at både piger og mænd har brug for en flad mave. Hvilket er bedre: en flad mave eller en ølmave? Det er klart, at en flad, smuk mave er resultatet af korrekt valgte fysiske øvelser kombineret med en kompetent diæt.

Hvordan man laver en smuk mave
Hvordan man laver en smuk mave

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste, som kosten skal sigte mod i dette tilfælde, er forbrænding af fedt i taljeområdet og tilrettelæggelsen af mave-tarmkanalens normale funktion.

Trin 2

Hvad der skal betales mest alvorligt er afvisning af cigaretter og alkohol. Uden dette giver det ingen mening at tale om et normalt stofskifte på den ene side, og på den anden side er det for eksempel at drikke øl forbundet med en stigning i kvindelige hormoner, som har tendens til at blive deponeret lige i taljeområdet.

Trin 3

Det er nødvendigt helt at udelukke fede og søde fødevarer fra kosten. De mest nyttige kostvaner er baseret på kefir, boghvede eller ris. Risdiet hjælper blandt andet også med at rense kroppen for toksiner, hvilket tydeligt afspejles i taljen og gør den tyndere.

Trin 4

For modstandere af stive kostvaner kan det være tilrådeligt at spise mere mad, der indeholder fiber. Samtidig fyldes maven op, sultfølelsen forsvinder, og sådan mad forårsager ikke negative bivirkninger i form af flatulens. Som basis kan du tage korn og grøntsager med et højt fiberindhold (korn, brun ris, æbler, bønner, zucchini, greener og andre). Du kan også bruge kunstig fiber, der sælges på apoteket, men det er bedre at tage det i små doser med en betydelig mængde vand.

Trin 5

Du kan ikke undvære frugt, selvom det skal huskes, at de skal indtages som en separat skål. Det er bedst at spise æbler og pærer samt grapefrugt og appelsin.

Trin 6

Kosten skal indeholde en vis mængde olie, den er bedre end olivenolie, men du kan bruge vegetabilsk, men raffineret. Olien hjælper og slipper for strækmærker: En blanding af en halv teskefuld olivenolie og fem dråber E-vitamin påføres underlivet og gnides aktivt ind i huden.

Trin 7

Mad skal tages ofte nok, men portionerne bør ikke være store. Mindst to gange om ugen skal der være fisk på bordet til frokost, en gang - kyllingekød, desuden hvidt, og til middag er det meget muligt at bruge en appelsin og et par æggehvider.

Trin 8

Ernæringseksperter lægger stor vægt på vand. For at fremskynde stofskiftet har du ikke kun brug for vand, men smeltet vand. Til klargøring anbringes en plastikflaske vand i fryseren natten over og optøes og indtages i flere slurker hele dagen.

Trin 9

Glem ikke motion. Lig på ryggen med dine ben udstrakte. Hænderne bag hovedet holder et håndklæde. Træk din navle mod din rygsøjle. Nederste ryg lå fladt på gulvet. Hold tæerne bøjede og skub dine hofter til gulvet. Hold ryggen rundt og brug mavemusklerne til at løfte kroppen fra gulvet uden at skubbe og bevæg dig til en siddende lodret position. Træk dine muskler ind, skub dine hofter ned og vend langsomt tilbage på gulvet, hvirvel efter hvirvel. Løft igen dine hænder bag hovedet, start med at rejse sig igen. Håndklædet skal altid holdes stramt. Reps: ned og stige femten gange.

Anbefalede: