Sådan Sælges En Simulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sælges En Simulator
Sådan Sælges En Simulator

Video: Sådan Sælges En Simulator

Video: Sådan Sælges En Simulator
Video: 🚢 Sådan Sank Titanic! 🗻 2023, Marts
Anonim

Hjemmetræningsmaskiner erstatter langsomt men sikkert professionelle. Når alt kommer til alt er det så praktisk at bruge dem i et hyggeligt hjemmemiljø. Det sker, at simulatoren er forældet for en given person, det er blevet unødvendigt af en eller anden grund, eller det er nødvendigt at frigøre plads til nyt sportsudstyr. Derefter opstår spørgsmålet, til hvem og hvordan man sælger simulatoren. Dette problem kan løses på følgende måder.

Sådan sælges en simulator
Sådan sælges en simulator

Nødvendig

Træningsmaskine til salg, aviser til gratis reklamer, reklamer på papir til salg af træningsudstyr, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Kig dig først omkring. Måske kræves en sådan simulator af en af dine naboer, slægtninge, venner, klassekammerater, arbejdskolleger. Derudover, hvis du sælger simulatoren til dem, der bor i din nærhed, vil den nye ejer af simulatoren ikke have nogen specielle problemer med levering og installation.

Trin 2

Indsend en ansøgning om salg af en simulator til aviserne med gratis private reklamer i din by i et særligt afsnit om sportsudstyr. Hvis det er muligt, bedes du give flere detaljer om det, hvad det er beregnet til osv. Angiv den pris, du beder om simulatoren, så læserne af annoncerne kender dine salgsbetingelser på forhånd og er klar til dem. Således vil du slippe af med unødvendige opkald fra folk, der bare beder prisen for et køb. Glem ikke at forny din annonce, hvis simulatoren ikke er solgt endnu.

Trin 3

Tænk på Internettet og de gratis rubrikannoncer på det. Tag et billede af simulatoren, læg dets foto på webstedet, en detaljeret beskrivelse af produktets egenskaber. Foretrækker de ressourcer, der er efterspurgte i din region. Du kan også meddele på Internettet, at du sælger en simulator på fora i sociale netværk. de netværk, du er medlem af, din blog, dit eget websted og så videre.

Billede
Billede

Trin 4

Besøg fitnesscentre og fitnesscentre i nærheden af dit hjem. Spørg sportscentrenes instruktører, hvis de har brug for din simulator til en lille pris. Efterlad dine detaljer på centrene, måske tilbyder bussen dit produkt til sine studerende for en mindre kommission (som du forresten selv skal tilbyde).

Trin 5

Udskriv annoncer til salg af en simulator på papir med dit telefonnummer, og hæng dem på gymnastiksalen, tæt ved busstoppestedet. Glem ikke synligheden i din annonce. Placer et billede af simulatoren på den (du kan gøre dette i Photoshop), og vis flere annoncer på printeren.

Populær af emne.