Sådan Oprettes En Frolov-simulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Frolov-simulator
Sådan Oprettes En Frolov-simulator

Video: Sådan Oprettes En Frolov-simulator

Video: Sådan Oprettes En Frolov-simulator
Video: Краш тесты Hyundai Accent в BeamNG.drive//Frolov Ncap. 2024, Kan
Anonim

Vejrtrækningsteknikker bidrager til kroppens sundhed og er nyttige i alle aldre. Tilsvarende medlem af International Academy of Ecology and Nature Management, doktor i filosofi Vladimir Fyodorovich Frolov opfandt en simulator til endogen eller cellulær respiration. Regelmæssige øvelser på det hjælper med at kurere en række alvorlige sygdomme (astma, hypertension, diabetes, gigt, allergier), slippe af med fedme og forynge kroppen.

Sådan oprettes en Frolov-simulator
Sådan oprettes en Frolov-simulator

Nødvendig

  • - kop;
  • - glaslåg
  • - indre kammer
  • - bunden nethinden af vedhæftet fil
  • - åndedrætsrør
  • - mundstykke.

Instruktioner

Trin 1

Opfundet af V. F. Frolovs vejrtrækningssimulator er produceret under varemærket "Frolov's Phenomenon" og kaldes "TDI-01". Det er en bærbar enhed, der består af et åndedrætsrør, et mundstykke, dåse og glaslåg, et glas i sig selv, et indre kammer og en dyse i bundnet.

Trin 2

Hæld tolv ml drikkevand ved stuetemperatur i et glas. Fastgør maskebunden til det indre kammer og læg det i et glas vand.

Trin 3

Før vejrtrækningsrøret gennem åbningen på bægerlåget og tilslut det til det indre kammer. Luk glasset med et låg så tæt som muligt. For at gøre dette skal du flytte det ned ad røret.

Trin 4

Indsæt den frie ende af røret i mundstykket.

Trin 5

Hvis du monterede Frolov-vejrtrækningssimulatoren korrekt, vil det indre kammer med bundnetnet fastgjort til det stå tæt i bunden af glasset uden at bevæge sig op og ned.

Trin 6

Lær først, hvordan du bruger åndedrætsværn korrekt. Tag det op eller læg det på bordet. Tag mundstykket tæt med dine læber. Indånd gennem røret og udånd hurtigt. Klem næsens vinger med fingrene på din frie hånd, så luft strømmer strengt gennem simulatoren.

Trin 7

Inhalér luften aktivt i to til tre sekunder. Maven bevæger sig fremad under indånding. Og træk vejret straks ud. På samme tid bevæger maven sig til rygsøjlen. Bestem, hvor mange sekunder udåndingen kan vare uden meget spænding og ubehagelige fornemmelser for dig.

Trin 8

Træk vejret sådan i cirka fem minutter. Sørg for, at dine læber er tæt viklet rundt om mundstykket, og at luft kun kommer ind i lungerne gennem simulatorens rør.

Anbefalede: