Sådan Fjernes En Mave Uden En Simulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Mave Uden En Simulator
Sådan Fjernes En Mave Uden En Simulator

Video: Sådan Fjernes En Mave Uden En Simulator

Video: Sådan Fjernes En Mave Uden En Simulator
Video: JEG SKAL VÆRE MOR! - Mother Simulator #1 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker drømmer om en smuk, tonet mave, da overskydende fedt i maveområdet nedsætter selvværd og får dem til at skjule figurfejl med tøj. Det er meget muligt at slippe af med maven uden træningsudstyr, fitnesscentre og personlige trænere, du skal bare gøre en indsats, og resultatet vil ikke længe komme.

Sådan fjernes en mave uden en simulator
Sådan fjernes en mave uden en simulator

Instruktioner

Trin 1

Start med ernæring. En hængende mave ledsager ofte overvægtige mennesker. Hvis du er en af dem, skal du under ingen omstændigheder gå på stive diæter. De giver kortsigtede resultater og svær stress i kroppen. Gør det til en regel at spise mindre søde, stivelsesholdige og fede fødevarer, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt vægten begynder at vende tilbage til normal.

Spiseproblemer kan også forårsage mavevækst hos ret slanke mennesker. Pas derfor på, hvad du spiser - ved at skære ned på overskydende fedt og kulhydrater opnår du gode resultater.

Trin 2

Vær proaktiv. Motion hjælper dig med at forbrænde overskydende fedt overalt i din krop og selvfølgelig din mave. Gå mere, løb, svøm. Få dit hjerte til at slå hurtigere, og din krop vil betale dig tilbage med vægttab og bedre form.

Trin 3

Træn dine mavemuskler. Ud over de ovennævnte metoder til håndtering af underlivet er det nødvendigt at øge belastningen på abdominal pressens muskler. Ved at få dem til at virke, vil du forbrænde fedt og derefter nyde en smuk mave uden unødvendige folder.

Det vigtigste ved at arbejde med pressen er regelmæssighed. Det er slet ikke nødvendigt at pumpe abs til en papirmasse hver dag. 4-5 dage om ugen i en halv time i hver af dem er helt nok til at bemærke resultaterne om en måned.

Trin 4

Løft din torso fra liggende stilling til siddende stilling. Læg på gulvet, læg dine hænder bag hovedet (hvis det er svært, fold dem på brystet), stram dine mavemuskler og brug det til at løfte din krop til en siddende stilling. På samme tid skal du prøve ikke at overforlænge din nakke og ryg - al belastning går til pressen.

Trin 5

Løft din overkrop fra en liggende position. Startpositionen er den samme. Spænd dine mavemuskler, løft din torso fra gulvet med 20-30 cm, frys i et par sekunder og kom tilbage. Disse to øvelser er rettet mod at udvikle øvre presse.

Trin 6

Efter tre øvelser begynder mavemusklerne at ryste og brænde lidt - det betyder, at de er begyndt at arbejde. Overanstreng dem ikke. Liggende på gulvet, stræk armene op og træk dine ben ned bag tæerne, bøj ryggen i nedre ryg. Dette vil strække musklerne ved at slappe af dem.

Trin 7

Sid med albuerne på dine hænder, læg dem bagved, løft dine knæ, træk dem op til hagen.

Trin 8

Gå til nederste tryk. Løft dine ben fra samme position, løft dem fra gulvet med 30-40 cm, hold dem i luften.

Trin 9

Vend tilbage til tilbøjelig position igen, læg dine hænder bag hovedet eller på brystet, samtidig med at du løfter din overkrop og ben fra gulvet.

Trin 10

Gå tilbage til liggestilling. Riv nu de samme dele af kroppen af, men tag din højre hånd bag venstre side, stræk venstre ben ud og bøj højre til knæet. Skift arm og ben. Denne øvelse er effektiv for de skrå muskler i maven, hvilket vil appellere til kvinder, da de er ansvarlige for taljen.

Trin 11

Start alle øvelser med 10 gentagelser, til sidst bringes til 25-30. Skynd dig ikke og overbelast ikke dig selv, lyt til din krop og følg kun dens indikationer.

Anbefalede: