Sådan Fjernes Mave Uden Mavemuskler

Sådan Fjernes Mave Uden Mavemuskler
Sådan Fjernes Mave Uden Mavemuskler

Video: Sådan Fjernes Mave Uden Mavemuskler

Video: Sådan Fjernes Mave Uden Mavemuskler
Video: TRÆN MAVE PÅ 5 MIN.⎮ Mavetræning uden udstyr 2024, April
Anonim

En tonet krop, en tynd talje, en flad mave er enhver piges drøm. Siderne og maven, der stikker ud af jeans, maler ikke engang attraktive kvinder i det hele taget. Mænd halter heller ikke bagefter i deres ønske om at se slanke ud og ønsker at slippe af med ølmaven så hurtigt som muligt. Eksperter forsikrer, at lokal fedtforbrænding er en vanskelig, næsten umulig proces. Og hvis du allerede har mistet god vægt, men maven er forblevet på plads, er det værd at tage omfattende foranstaltninger for at erhverve de ønskede former.

smuk mave
smuk mave

Først og fremmest skal du besøge en kompetent endokrinolog. Hormonel ubalance er en af hovedårsagerne til, at du ikke taber dig. Skjoldbruskkirtelhormoner, thyroxin og triiodothyronin regulerer alle metaboliske processer i kroppen. Hos en sund person er de ansvarlige for den hurtige omdannelse af indgående mad til energi. Hvis niveauet af thyroxin er lavt, kan kroppen ikke klare og akkumulerer energi i form af fede aflejringer. Øget prolactin, en ubalance mellem østrogen og progesteron, forårsager hævelse og vægtøgning. Kontroller dit blodsukker og risikoen for diabetes. Hvis der findes hormonelle ubalancer, får du ordineret medicin, der hjælper dig med at tabe sig og slippe af med mavefedt. Må ikke selvmedicinere. Du kan forårsage uoprettelig skade på dit helbred og få det modsatte af det ønskede resultat.

Hvis hormoner er normale, skal du ændre din diæt. Uden diæt fungerer det ikke at slippe af med de hadede folder på maven. Fjern sukker, konfekture, chokolade, mel og brød helt fra kosten. Spis ikke fede eller stegte fødevarer. Inkluder i kosten friske grøntsager rig på fiber og andre kostfibre, fedtfattig kefir og hytteost, fjerkræ, fisk. Spis små måltider fem gange om dagen. At følge disse enkle regler hjælper med at reducere kalorieindtag, stimulere stofskiftet og hurtigt slippe af med din mave.

Det er en fejltagelse at tro, at vippende mavemuskler vil give dig en flad mave. Bedre at lave aerob træning. Løb eller dans er fantastisk. Bodyflex har bevist sig godt i lokal fedtforbrænding i underlivet. Slankende effekt er baseret på korrekt vejrtrækning under træning. Køb en hula-bøjle og begynd at vride den 3 gange om dagen i 15 minutter. Efter en måneds regelmæssig træning vil du bemærke de første resultater.

Prøv salonbehandlinger og hardware-kosmetologi for at bekæmpe mave og flankefedt. Kavitation, ultralyds fedtsugning, lover at kaste de ekstra inches på rekordtid. Driften af enheden er baseret på opdeling af fede aflejringer under påvirkning af ultralydsbølger og deres yderligere fjernelse fra kroppen af lymfesystemet. Mesoterapi har vist sig godt i kampen mod lokal fedme. Specielle fedtforbrændende cocktails injiceres under huden i løbet af 7-10 procedurer.

Brug hjemmepleje til at tone din mavehud. De fleste af de indenlandske og udenlandske kropspleje mærker tilbyder mave og krop modellering cremer. De har normalt en opvarmnings- eller afkølingseffekt. Lav et kursus med indpakning derhjemme. Disse behandlinger vil stramme huden og fjerne overskydende væske fra underlivet.

Hvis du har brug for hurtigt at slippe af med maven, for doven til kost og motion, kan du ikke undvære hjælp fra plastikkirurgi. En erfaren kirurg vil udføre fedtsugning af maven og ved hjælp af specielle kanyler pumpe overskydende fedt ud. Sandt nok er der en række sundhedskontraindikationer for denne procedure, og det er ret dyrt. Og forvent ikke, at du dagen efter operationen stolt vil flagre på stranden i en badedragt. Inden for en måned skal du bære en speciel kompressionstrøje, vent indtil blå mærker og hævelse forsvinder.

Anbefalede: