Sådan Samles En Simulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Simulator
Sådan Samles En Simulator

Video: Sådan Samles En Simulator

Video: Sådan Samles En Simulator
Video: Sådan samles en Bordex vinreol 2024, Kan
Anonim

At udstyre et sportshjørne i landet er slet ikke svært. Hvis du vil bruge sommertid til at træne musklerne i dine arme og ben, kan du lave en lille træner med dine egne hænder. Det tager et par dage at bygge maskinen, men du ender med et wellness-center lige i haven.

Sådan samles en simulator
Sådan samles en simulator

Er det nødvendigt

Fyrblokke, fyrretræsplader, plader, krydsfiner, stålhjørner, bolte, skruer

Instruktioner

Trin 1

For at lave en simulator skal du have høvlede stænger, lameller, vandtæt krydsfiner. Du skal også bruge fastgørelseselementer: hjørner, bolte med skiver og møtrikker, bolte.

Trin 2

Lav sidens rammer på maskinen. Udfør hjørnesamlinger af dele med et snit i et halvt træ. Lim kontaktfladerne, og forstærk forbindelserne med bolte, når limen er tørret. Saml rammen fra rammerne ved at forbinde rammerne med tværgående stænger.

Trin 3

I den lodrette ramme skal du skære tværbjælkerne i et cirkulært tværsnit og bolt med de vandrette stænger i bundrammen.

Trin 4

Lav et træningsapparat til benmuskel og hyldeindsats. Fastgør det korte hyldeelement permanent med skruer, og lad det lange aftagelige. Fastgør fyrretavlerne, hvorfra hylden er lavet, til 18 mm krydsfiner nedenfra ved hjælp af skruer.

Trin 5

Rollen som et skråt plan til at udarbejde mavemusklerne vil blive spillet af en fastgjort hylde med to støttehjørner. Forstær hylden med et stykke krydsfiner limet nedenunder. Under træningen hviler benene mod den runde stang, der er installeret mellem de lodrette stolper.

Trin 6

Da simulatoren vil opleve tunge belastninger, skal du fastgøre rammen i hjørnerne med stålhjørner. Efter montering af konstruktionen skal du bestemme længden på ophængskablerne og binde løkkerne til håndtagene. Brug grusposer som vægte.

Trin 7

Afrund de forreste kanter af træstykkerne. Primér trædelene og dæk derefter med lak eller maling til udendørs brug. Skub de ekspanderede polystyrenrør på tværbjælkerne.

Anbefalede: