Sådan Får Du Din Krop Til At Passe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Din Krop Til At Passe
Sådan Får Du Din Krop Til At Passe

Video: Sådan Får Du Din Krop Til At Passe

Video: Sådan Får Du Din Krop Til At Passe
Video: Избавьтесь от жира на животе, но не ешьте эти обычные продукты 2023, November
Anonim

En smuk krop tiltrækker beundrende blik og øger selvtilliden perfekt. Bedre hjælpere - sport og diæt - bliver ofte svorne fjender for dem, der taber sig. Folk leder efter nye "slimness-opskrifter", der er smertefri, lette og ikke kræver begrænsninger. Men selv for at få en slank figur skal du ofre noget, ellers hvordan opnår du et resultat, hvis du ikke gør noget?

Sådan får du din krop til at passe
Sådan får du din krop til at passe

Instruktioner

Trin 1

Den bedste måde at blive slank på er lige så gammel som verdenen. Det er en fejl at tro, at der ikke er behov for at torturere dig selv og nægte chokolade om natten. Spis to timer før sengetid, så "chokoladevitaminerne" ikke deponeres i kroppen i form af en hængende mave eller et par centimeter forstørret bagdel. Hvis du svinger abs eller ben, skal du spise to timer før træning og to timer efter. Dette er vigtigt, ellers øger du kropsvægten på grund af de oppustede muskler, som vil være skjult bag de intakte folder.

Trin 2

Gå mere, gå, indånd frisk luft. Lav åndedrætsøvelser, så det bliver lettere for dig at skifte til sportsøvelser. Mens du går, skal du skifte gangtempo, prøv at gå 2-3 stop om dagen. Hvis du ikke har hjerteproblemer, skal du glemme elevatorerne. Husk stigen er vores gratis træningsmaskine.

Trin 3

Hvis du forbinder motionscentre med en bunke muskler og tung fysisk aktivitet, skal du udskifte dem med noget, som du selv vil nyde: tilmeld dig dans, Pilates, capoeira, striptease … Dans derhjemme eller gå til fester - det vigtigste er at nyde det. følelser og forestille sig, hvordan kroppen som en jordkande på en bænk bliver til et kunstværk.

Trin 4

Tag dig tid til at løbe i 5-7 minutter om morgenen eller før sengetid. Hvis du i princippet er for doven til at trække i joggebukser, så gør hvad du længe har ønsket. Hvis du kan lide at svømme - gå til poolen eller gå til havet, spring - vælg et reb eller en trampolin. Drej en bøjle, spil bold, køb en cykel eller lav nogle grundlæggende øvelser. Der er ikke noget sjovt eller forkasteligt ved dette. Tværtimod, er det ikke underligt, at du skjuler din krop under baggy tøj eller kryber sammen, mens du ser på dig selv i spejlet?

Trin 5

Brug kalorietælleren på Internettet, om end kun af interesse, og find også en "medskyldig", fordi det sammen er lettere og mere interessant at gå til målet. Forbedre dig selv, stop ikke der, bliv et eksempel for andre og sørg for at rose dig selv for et vellykket resultat.

Anbefalede: