Hvordan Man Er I Form

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Er I Form
Hvordan Man Er I Form

Video: Hvordan Man Er I Form

Video: Hvordan Man Er I Form
Video: Дерек Сиверс: Как создать движение 2024, April
Anonim

Det lykkedes dig at få tålmodighed, trække dig sammen og opnå en fremragende figur. Og nu står du over for et nyt problem. Det viste sig, at det konstant er meget vanskeligere at opretholde en god form end at opnå det. Det er nødvendigt at ændre din livsstil ikke i en bestemt periode, men for evigt.

Hvordan man er i form
Hvordan man er i form

Instruktioner

Trin 1

Giv op med dårlige vaner. Sørg for at holde op med at ryge, begræns dit alkoholforbrug. Overvåg dit helbred til enhver tid. Hvis det er muligt, skal du gennemføre en generel styrkelsesmassagekursus en gang hver sjette måned. Hold stressende situationer til et minimum. Følg den korrekte daglige rutine. Sov mindst 8 timer om dagen.

Trin 2

Flyt mere. For at bevare din figur skal du gå mindst 1-2 km om dagen til fods, foretrækker trappen frem for elevatoren og rulletrappen. Små gåture før sengetid er meget nyttige for dit velbefindende. I weekenden skal du gå til skoven, ud af byen eller til torvet og parkere. Hvis du har en hjemmegård, skal du afsætte et lille område til udendørs aktiviteter. Så det med en græsplæne og spil aktive udendørs spil i godt vejr. Deltag i sæsonbestemt sport. For eksempel, om vinteren, gå på ski, skøjter, snowboard, køb et abonnement på poolen, og om sommeren skal du bruge tid på tennis, badminton, volleyball, cykling. Hvis der ikke er kontraindikationer, skal du besøge saunaen regelmæssigt.

Trin 3

Giv sportstræning i en time 2 gange om ugen. Skift type muskelbelastning hver 2-4 måned. For eksempel gør yoga, så dans, trin, vandaerobic. Ud over det faktum, at sådanne ændringer bidrager til en bedre udvikling af kroppen på kort tid, vil øvelser ikke have tid til at kede dig.

Trin 4

Analyser din ernæring. Reducer mængden af mel og konfektureprodukter til et minimum. Vær særlig opmærksom på snacks. I stedet for fastfood skal du spise en håndfuld nødder, grøntsagssalat, frisk frugt eller grøntsager. Udskift stegte og bagte retter med dampede hver 2-3 dage. Sørg for, at din krop får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Trin 5

Husk incitamenter. Du ønskede at komme i form for at se godt ud, behage eller tiltrække opmærksomhed. Men du vil altid forblive en smuk og attraktiv person.

Anbefalede: