Hvordan Man Bygger Muskler Uden Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Træning
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Træning

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Træning

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Træning
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Næsten hver eneste af os ønsker at have en slank, tonet krop, især i sommersæsonen, når du vil imponere andre med dit udseende på stranden. Kun ikke alle har råd til at besøge fitnesscentre: nogen på grund af manglen på de nødvendige midler til dette, nogen på grund af andre omstændigheder. Hvordan man bygger muskler uden at gå i fitnesscentre og uden at have specielt udstyr ved hånden?

Du kan opbygge muskler med enkle daglige øvelser
Du kan opbygge muskler med enkle daglige øvelser

Instruktioner

Trin 1

Hjemme uden at have specielt udstyr ved hånden kan du opbygge muskler ved hjælp af kropsvægtøvelser. Disse øvelser inkluderer push-ups, squats, vridning. Hver af os kender denne øvelse. Push-ups udvikler triceps, deltoid og brystmuskler. Push-ups er universelle, idet vi ved at ændre hændernes position kan flytte belastningen fra en muskelgruppe til en anden: jo tættere vi lægger vores hænder på hinanden, jo stærkere er belastningen på triceps; jo bredere armene er placeret, jo større belastning på brystmusklerne. Udført i 4-5 tilgange, de sidste to tilgange til tilstanden af "muskelsvigt".

Trin 2

Squats. Også en velkendt øvelse. Squats styrker dine lårmuskler samt forbedrer kardiovaskulær funktion og generel udholdenhed. For at øge belastningen på musklerne kan du lave squats på det ene ben:

• På en stol - står med et støtteben på en skammel og hænger ned på det andet ben;

• "Pistol" - huk på det ene ben, træk det andet foran dig. Øvelsen er velegnet til daglig præstation; lav 4-5 sæt pr. træning, de sidste to sæt - indtil tilstanden "fiasko".

Trin 3

Drejning. En øvelse, som de fleste mennesker kender som "abs". Teknikken er kendt for alle: at ligge på ryggen og bøje knæene, hæve overkroppen, bøje sig i nedre ryg og derefter glat vende tilbage til sin oprindelige position. Hænderne kan krydses over brystet eller klemmes bag hovedet. For at opnå et mærkbart resultat er det nok at udføre øvelsen dagligt i 4-5 tilgange 30-40 gange.

Trin 4

Svømning kan også tilskrives øvelser, der ikke kræver specielt udstyr og udstyr. Svømning øger udholdenhed, udvikler fleksibilitet og forbedrer ydeevnen. Svømning er en generel styrkende aktivitet, den bruger alle de vigtigste muskelgrupper: muskler i underlivet, arme, skulderbælte, lår, balder. Ud over muskeltræning styrker svømning leddene og gør dem fleksible.

Anbefalede: