Hjemmesæt Med øvelser Til Piger. Fantastisk Form Uden Ekstra Indsats

Hjemmesæt Med øvelser Til Piger. Fantastisk Form Uden Ekstra Indsats
Hjemmesæt Med øvelser Til Piger. Fantastisk Form Uden Ekstra Indsats

Video: Hjemmesæt Med øvelser Til Piger. Fantastisk Form Uden Ekstra Indsats

Video: Hjemmesæt Med øvelser Til Piger. Fantastisk Form Uden Ekstra Indsats
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, April
Anonim

En tredjedel af det retfærdige køn, der er over 20 år, er bekymret over problemet med overvægt, mens når man overvinder aldersgrænsen på 40 år, suppleres hæren af dem, der søger at tabe sig, med halvdelen eller endda godt to tredjedele af Kvinder. For nogle er hele problemet at slippe af med et par pund, der er akkumuleret, mens for andre får problemet mere formidable funktioner.

Hjemmesæt med øvelser til piger. Fantastisk form uden ekstra indsats
Hjemmesæt med øvelser til piger. Fantastisk form uden ekstra indsats

Ekstra pund giver efter for sejren, omend ikke hurtigt, hvis rationel ernæring og doseret fysisk aktivitet fungerer som allierede. Det er sådan en tandem, der kan bringe succes, ellers vil alle forsøg være ens med flyvningen med en flyvemaskine med en vinge. Derfor kan du først efter at have revideret den sædvanlige diæt begynde at mestre hjemmets sæt af øvelser for at danne en slank silhuet uden unødvendig indsats.

At træne derhjemme har en række fordele, som gruppetræning og individuel træning i et motionscenter ikke kan give. Disse fordele inkluderer følgende funktioner i hjemmearbejde:

• tilrettelæggelse af klasser på et praktisk tidspunkt uden omkostningerne ved rejser til gymnastiksalen og tilbage;

• folkelig visdom "huse og mure hjælper" får en faktisk lyd;

• fravær af nysgerrige synspunkter og kritik til dig;

• der er ikke behov for at betale for coachens ydelser.

Hjemmesættet med øvelser til piger inkluderer oprindeligt flere grundlæggende øvelser for de vigtigste muskelgrupper for at slippe af med træthed og en betydelig tidsinvestering i de første træningsdage. I fremtiden kan du udvide det sædvanlige sæt en gang om ugen eller hver anden dag, herunder øvelser for at udarbejde de mest problematiske områder. Dette giver tillid til dine evner, og en positiv holdning er halvdelen af succesen.

Mellem klasser skal du gå og, hvis det er muligt, besøge poolen. Dette giver ikke kun ekstra styrke og styrke, men tjener også som belastning for alle muskler i kroppen.

Når du vælger øvelser, skal du være opmærksom på de elementer, der hjælper med at korrigere lindring i det ønskede område og intensivt belastning af individuelle muskelgrupper. Normalt er områderne i underlivet, balder og ben problematiske i dannelsen af den krævede silhuet. I dette tilfælde bør disse elementer af træning prioriteres, hvor implementeringen ikke er en, men flere grupper af muskelfibre involveret. Dette giver dig mulighed for hurtigt at opnå det ønskede resultat.

For at pumpe mavemusklerne kan du bruge følgende kombination af øvelser med et antal gentagelser mindst 10 gange:

• at ligge på gulvet med benene bøjet ved knæene, bringe arme bøjet ved albuerne under hovedet og begynde at strække og slappe af hagen på det hævede hoved med maksimal muskelspænding;

• hæv bækkenet fra samme position, samtidig med at du strækker hagen;

• løft begge ben op fra samme position, så sokkerne berører gulvet bag hovedet.

Siddende på kanten af en stol trækker de knæene mod brystet i et roligt tempo, og for at indlæse de skrå mavemuskler skal du udføre denne øvelse med knæene skråt.

Jogging på plads i en time og motion "cykel" er de grundlæggende elementer til pumpning af musklerne i balder og ben. En øvelse, hvor, mens du ligger på ryggen, de hævede ben spredes så meget som muligt, hjælper med at stramme og tone muskelfibrene i de indre lår. Bæltens elasticitet kan gendannes ved dagligt at sidde på kanten af en stol, klemme en bog mellem knæene med maksimal spænding og derefter slappe af de involverede muskler.

Anbefalede: