Sådan Opsættes Træning Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Træning Derhjemme
Sådan Opsættes Træning Derhjemme

Video: Sådan Opsættes Træning Derhjemme

Video: Sådan Opsættes Træning Derhjemme
Video: BOOTY TRÆNING *DERHJEMME* !! (ALLE NIVEAUER) 2024, Kan
Anonim

Træning derhjemme er en nem og billig måde at komme i form og holde sig i form. Hvis du ikke har tid eller mulighed for at besøge fitnesscentret regelmæssigt, skal du begynde at træne derhjemme, og resultatet venter ikke længe. Desuden er det ikke så svært at organisere fuldt ud træning uden at forlade hjemmet.

Træning derhjemme
Træning derhjemme

Nødvendig

  • - frit sted
  • - stort spejl
  • - fitnessmåtte
  • - håndvægte med forskellige vægte
  • - bodybar.

Instruktioner

Trin 1

Inden du begynder at træne, skal du bestemme, hvilket rum der er bedst at træne i. Undersøgelsesområdet skal være godt ventileret og have tilstrækkeligt lys. Rummet behøver ikke at være stort - der skal være nok ledig plads til at sprede fitnessmåtten helt op til 2 m. Hvis du er ny inden for sport, kan du ikke undvære et stort spejl. Det er bedre, hvis spejlet er i fuld længde: På denne måde kan du fuldt ud kontrollere øvelsens rigtighed og beskytte dig mod skader.

Trin 2

Køb eller lån sportsudstyr fra nogen, du kender. Som minimum har du brug for en fitnessmåtte og små håndvægte. Hvis det er muligt, skal du købe en bodybar - en lille gummibelagt stang, der er meget praktisk at bruge derhjemme. Bodybar kommer i forskellige vægte - fra 2 til 7 kg. Du kan vælge en kropsstang med mellemvægt og tilføje den ekstra vægt i form af "pandekagevægte", hvis det er nødvendigt. Sportsbutikker tilbyder også et stort udvalg af håndvægte. Sammenklappelige håndvægte er ideelle til hjemmet, de tager lidt plads, og du kan altid ændre vægten uden at købe et nyt par.

Trin 3

Planlæg dine træningstyper i hjemmet. Nøglen til succes ligger i træningens regelmæssighed, så du er bestemt nødt til at afsætte bestemte dage og timer til træning. For eksempel er den optimale tidsplan at træne tre gange om ugen i halvanden time. Du kan øve kortere træning, for eksempel en time, men samtidig øge antallet af sessioner om ugen. Find ud af, på hvilke dage du kan afsætte den nødvendige tid til træning og tilføje træning til din dagbog. Dette hjælper dig med at konfigurere på forhånd til at arbejde på din figur, og du vil være mindre fristet til at "springe" over træningen.

Trin 4

Vælg et sæt øvelser, der passer bedst til dine mål. Hvis du vil tabe dig og stramme musklerne, er et sæt styrkeøvelser velegnet til dig, som skal udføres i et hurtigt tempo med et minimum pause mellem sæt. Hvis dit mål er at forblive i form, kan du vælge ethvert sæt øvelser til alle muskelgrupper.

Trin 5

Hold en træningsdagbog. Dette kan være en almindelig notesbog, hvor du vil skrive ned dagene og tidspunkterne for undervisningen, øvelser for hver træning, antallet af tilgange og gentagelser i øvelserne. Træningsdagbogen hjælper dig med at spore dine fremskridt og om nødvendigt justere programmet.

Anbefalede: