Sådan Fjernes Sider På Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sider På Pressen
Sådan Fjernes Sider På Pressen

Video: Sådan Fjernes Sider På Pressen

Video: Sådan Fjernes Sider På Pressen
Video: McHale Set-Up Series Part 3 – McHale Fusion 3 Plus 2023, December
Anonim

Hver dag leder mennesker rundt om i verden efter forskellige måder at slippe af med disse ekstra pund. Oprindeligt er opmærksomhed på maven. Samtidig tænker kun få mennesker på de sider, hvor folder kan forblive. Vær dog ikke ked af det, fordi der er teknikker, som du kan glemme ekstra pund for evigt.

Sådan fjernes sider på pressen
Sådan fjernes sider på pressen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil slippe af med et par centimeter på siderne, skal du følge disse instruktioner nøje. Glem først mel og fede fødevarer. Sæt et mål for dig selv - bare spis rigtigt med bare en lille slik. Spis mager fisk, frugt og grøntsager for at opnå den ønskede effekt. Spring også over at spise efter kl. 18.

Trin 2

Lav en regel for dig selv - lav bestemte fysiske øvelser hver dag. Start med en lille belastning indledningsvis, og øg den gradvist. Så vær for eksempel opmærksom på pull-ups, svingning af pressen osv. Tilføj en morgenkørsel til denne liste over tid (et par kilometer er tilstrækkeligt). Bemærk, at under maveøvelsen skal du trække modsatte arme og ben (venstre knæ og højre albue og omvendt) mod hinanden. Udfør 30 af disse "presser" om dagen.

Trin 3

Vær opmærksom på dine følelser. Når du først er klar over, at denne øvelse er sjov for dig, skal du gå til gymnastiksalen eller fitnessklubben. Der hjælper du dig gerne med at udarbejde et individuelt program, tildele en personlig træner osv. For hurtigt at slippe af med de ekstra centimeter på siderne skal du aktivt træne med rammen. På samme tid skal du vælge vægtede skaller, der snart vil returnere din smukke talje. Den omtrentlige undervisningstid er cirka 40 minutter om dagen. Ved første øjekast er dette meget, men du kan dreje rammen, mens du ser en film eller din yndlings-tv-serie.

Trin 4

Massage er en fantastisk måde at slippe af med ekstra centimeter på siderne. Gør det i 5-10 minutter (den ene side) dagligt. For at gøre dette skal du smøre siderne med speciel olie, start med en let strygning, der gradvist accelererer. På denne måde kan du meget hurtigt varme op aflejringer, øge blodgennemstrømningen og normalisere stofskiftet.

Anbefalede: