Kompressionstræningstøj: Hvorfor Har Du Brug For Dem?

Indholdsfortegnelse:

Kompressionstræningstøj: Hvorfor Har Du Brug For Dem?
Kompressionstræningstøj: Hvorfor Har Du Brug For Dem?

Video: Kompressionstræningstøj: Hvorfor Har Du Brug For Dem?

Video: Kompressionstræningstøj: Hvorfor Har Du Brug For Dem?
Video: Kompression- og lymfedrænage efter mummy tummy & mummy makeover, lymfødem mv. 2023, Juni
Anonim

Begyndende atleter kalder kompressionstøj mirakuløst. Det forbedrer udholdenhed, forstår tone, eliminerer skader på muskler og led under intens træning. Kompressionsformen vandt mange fans på kortest mulig tid.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

Kompression betyder kompression. Den unikke form passer tæt på kroppen, udøver et markant pres på huden, klemmer led og muskler. Begyndende atleter har svært ved at forstå behovet for en sådan ubehagelig mulighed.

Formål med kompressionstøj

Formen komprimerer kroppen for meget, tøjet er meget mere behageligt. Imidlertid er det i løbet af styrketræning, at trykket stiger i venerne og i kapillærerne. Leddene i lemmerne, det vil sige svage punkter, er hævede på grund af dette.

Som et resultat ser nogle atleter skønheden, der adskiller lindringen af en udviklet torso, andre kalder et lignende fænomen det første trin på vej til åreknuder, trombose og hjertesvigt.

Kompressionstøj i over et århundrede. Der var imidlertid ingen efterspørgsel efter det før. Men antallet af mennesker med sygdomme i hjertesystemet og blodkarrene voksede støt.

Løsningen var at presse led og muskler for at forhindre hævelse. I den posttraumatiske periode på hospitaler efter komplekse operationer anbefales patienter at bære kompressionssokker eller strømper.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

Kompressionstøj hjælper med at opretholde sundhed, forbedre form og forhindre vaskulær okklusion. Brug af kompressionstøj i medicin afviser stereotypierne om, at fordelene ved kompressionstilbehør er et reklamestunt for producenter af sportsudstyr.

Du bør ikke ignorere anbefalingerne fra konsulenter, før du køber en sådan formular. Montering er påkrævet. Det er på det korrekte valg af størrelsen, at effektiviteten af brugen af sportsbeklædning direkte afhænger.

Sandhed og myter om superform

Skel mellem kvinder, mænd og børn kompressionstøj. Ud over størrelse adskiller de sig i klasse. Kompressionsforholdet bestemmes af klassificeringen. Det moderne sportsbeklædningsmarked tilbyder mest af alt førsteklasses tøj, hvor kompressionen er mindst. Det er ikke let at købe strømpebukser, strømpebukser og ærmer med høj kompression uden lægens recept.

Denne form er ubrugelig for uerfarne atleter. Ofte sælges kompressionsformen i butikkerne. Sådanne ting adskiller sig fra det sædvanlige tøj til en ret høj pris. Du skal vide, at materialet i sådanne nyttige tøj ikke varer længe. Det er nok at aktivt bære en kompressionsdragt i flere år og vaske den - og du bliver snart nødt til at gå efter nyt udstyr.

Kompressionstrøje omslutter en atletes krop fuldstændigt, men du skal nærme dig denne form individuelt. Forskellige atleter har forskellige belastninger. Så du har brug for sokker og bukser til løb, vægtløftere har brug for T-shirts og shorts til fitness- og fitnessarbejde. Kendte mærker ignorerede ikke den populære nyhed.

Kompressionsudstyr fra Adidas har fået stor efterspørgsel fra købere i flere år. Den krævede form for et seriøst mærke er overkommelig og ser godt ud udefra.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

I dette adskiller det sig fordelagtigt fra almindeligt tøj. Yderligere fordele er fugttransporterende, hvilket holder kropstemperaturen inden for normale grænser. Dette er dog egenskaberne ved termisk undertøj.

Krævende købere kan tydeligt se, at de samme varer falder i kategorien kompressionstøj, rashguards og termisk undertøj. Vi bliver nødt til at tænke nøje over, om vi skal overlade vores eget helbred til et sådant universelt produkt.

Nike-entusiaster, der ønsker at erhverve presseformen af dette forfatterskab, kan også sørge for, at det populære brand ikke bliver bag konkurrencen. I et forsøg på at løbe ud over resten tilbyder holdet tøj, der forbedrer cirkulationen, fanger varme og transporterer fugt væk.

Alle de nyttige kvaliteter, der er anført på virksomhedens officielle hjemmeside, suppleres af ikke mindre behagelig stil, komfort og visuel appel. Nike kompressionssæt er annonceret af mange berømte atleter. Faktisk køber de alle helt forskellige produkter fra det berømte mærke. Dette er den eneste grund til, at de myter, producenterne pålægger, skal adskilles fra sandheden.

Tilbehør til store sportsgrene

Under Armour har Venum, Bad Boy og 2XU, lige så populære mærker i verden, udviklet specifikke beklædningsgenstande til sportsaktiviteter. Kontraktformularen er heller ikke glemt. Der er ikke noget negativt om hende i anmeldelser fra købere, herunder atleter.

Designet til professionelle, tilbehør beskytter muskler, led, sener og beskytter blodkar mod skader under aktiv træning i fitnesscentre.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

Nike og Adidas præsenterer deres produkter med meget effektive buer og shorts med høj kompression. I deres beskrivelser er der ingen omtale af muligheden for varmelagring eller fjernelse af fugt.

Hovedopgaven for det professionelle marked er at bevare atleternes sundhed. Annoncering i anmeldelser fra producenter af sådanne ting indeholder ikke reklame. Normalt er dette professionelle anbefalinger til begyndere om den korrekte forberedelse til konkurrencer og træning.

Den opfattelse, at den komprimerende form udelukkende er nødvendig for fagfolk, er kun delvist sand. Der er en reel kløft mellem deres belastning og begynderens oprindelige grænse. Det er dog begyndere, der primært henvender sig til læger for at få hjælp. Der er meget få fagfolk i denne strøm.

Forklaringen er uforberedelsen af neophytets krop til stress. Selv et lille overskud af normen fører til leddislokation, forstuvning eller beskadigelse af kapillærerne. Det er meget muligt at forhindre sådanne problemer.

Til dette er kompressionstøj blevet udviklet. Men der er en lettere mulighed: at reducere belastningen. Sandt nok, når man vælger en sådan løsning, opstår der tvivl om effektiviteten af selve lektionen. Der er ingen mening i det uden sundt stress for kroppen.

Der er altid et valg

Opfattelsen af, at en bestemt form udelukkende hører til verdenen af big-time sport er blevet en stabil stereotype. I hverdagen er sådant tøj bare nødvendigt for mennesker med helbredsproblemer.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

Cykling, vandreture og turisme kræver altid øget opmærksomhed. De understreger kredsløbssystemet såvel som muskelbånd. Samtidig er hvile kontraindiceret for kroppen. Ellers vil en person i stedet for at hjælpe hjertesystemet give sig selv en forringelse af velvære ved at klemme blodgennemstrømningen. Det moderne marked for sportsudstyr tilbyder potentielle købere stilfulde og attraktive kompressionsartikler. Nye genstande interesserede også mennesker, der er langt fra sport.

De, der ønsker at købe modetilbehør, skal huske, at det i dette tilfælde er nødvendigt at vælge en størrelse, der er større end den sædvanlige. Uacceptabelt stærk muskuløs, ledkompression, øget tryk på huden. Vi må aldrig glemme manglen på et valg mellem skønhed og sundhed.

I hverdagen er det bedre for begyndere at glemme de mirakuløse muligheder for formularen. Men husk at i mangel af fysisk aktivitet bliver det kardiovaskulære system meget hurtigt blokeret.

Mere skade end godt kan gøres ved at klemme tøj og overvægtige mennesker. Inden du foretager sådanne køb, skal du konsultere din læge. Hvis en nybegynder, der starter træning, har problemer med tilstoppede vener, trombose, hjertearytmi, er kompressionsformen kontraindiceret for ham.

Selvom kompression hjælper med at genoprette det normale tryk i kredsløbssystemet med sådanne lidelser, er det ikke kompression, der ordineres, men udvidelsen af karernes diameter. Producenternes hovedopgave er at vælge de lyseste og mest attraktive ord til at beskrive et populært produkt.

Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?
Kompressionstræningstøj: hvorfor har du brug for dem?

Dit eget helbred er meget vigtigere end illusoriske løfter. Kompressionsformen er et værktøj, hvis opgave er at beskytte atleter, både kvinder og mænd, for for intense belastninger. Sådant tøj mangler simpelthen medicinske egenskaber.

Populær af emne.