Ansigts-aerobic: Hold Dig I Form

Indholdsfortegnelse:

Ansigts-aerobic: Hold Dig I Form
Ansigts-aerobic: Hold Dig I Form

Video: Ansigts-aerobic: Hold Dig I Form

Video: Ansigts-aerobic: Hold Dig I Form
Video: I work at the Private Museum for the Rich and Famous. Horror stories. Horror. 2023, Juni
Anonim

Hvis refleksionen i spejlet over tid ikke begyndte at behage, men forstyrre dig, er dette et sikkert tegn på, at du skal begynde at tage sig af dit udseende. Ud over forskellige øvelser for at forbedre figuren er der også den såkaldte aerobic for ansigtet, som er i stand til, hvis ikke at forhindre dets aldersrelaterede ændringer, så i det mindste at udsætte dem i tilstrækkelig lang tid.

Ansigts-aerobic: hold dig i form
Ansigts-aerobic: hold dig i form

Ikke en eneste kvinde har endnu formået at undgå ældning af ansigtets hud. For næsten alle dem bliver hængende kinder, hængende øjenbryn og fremkomsten af flere og flere rynker til en reel tragedie. Ikke alle kvinder ved, at plastikkirurgi ikke er den eneste måde at stoppe den hensynsløse tid.

Ansigts-aerobic - hvad er det?

Ansigtsopbygning eller aerobic til ansigtet er et sæt øvelser, der, hvis de udføres systematisk, får dig til at se betydeligt yngre ud. Hvis du gør det dagligt, bliver dine ansigtsmuskler efter halvanden måned tættere og holder op med at stræbe nedad og adlyder tyngdekraften. Overskydende fedtvæv lokaliseret under ansigtets hud forsvinder over tid; som et resultat vil du se meget yngre, friskere og mere attraktiv ud.

Ansigtsopbygning som et alternativ til plastikkirurgi har kun en ulempe - dette er ikke en aktivitet for dem, der kan lide at være dovne og synes synd på sig selv. Hvis du ikke bruger mindst 10-15 minutter dagligt til aerobic i ansigtet, kan de opnåede resultater under træningen gå tabt meget hurtigt. Desværre bliver menneskets bløde væv med alderen mindre elastiske og stramme, og kun konstant arbejde på dig selv giver dig mulighed for at holde dem i god form.

Grundlæggende øvelser i ansigtsopbygning

For at udjævne rynker i panden skal du trykke på bagsiden af hånden mod den og hæve og sænke øjenbrynene, så pandehuden ikke kan bevæge sig med dem - 10 gentagelser. Tryk derefter med fingrene på øjenbrynens indvendige hjørner og bevæg dem med indsats mod hinanden, som om de rynker panden. Gentag denne øvelse ti gange.

Intet kan så vanvende en kvindes ansigt som hængende "bulldog kinder". For at genskabe elasticitet og skulpturel form til dine kinder skal du puste dem så meget som muligt og slappe af skarpt. Når du udfører forskellige variationer af denne øvelse, skal du skubbe luften fra top til bund, side til side, diagonalt og i en cirkel. Tryk derefter dine håndflader på dine luftfyldte kinder, mens du strækker dine læber i et smil. Lav tre gentagelser.

For at styrke musklerne omkring læberne og underkindene skal du trække overlæben frem så langt som muligt; derefter - bunden. Derefter, med munden åben, skal du prøve at "smække" luften. Lav 10 gentagelser af hver øvelse.

For at stoppe med at synke øjenlåg og genoprette ungdom og skønhed i dine øjne skal du åbne dem så bredt som muligt i 3-5 sekunder. Tryk derefter pinderne på dine pegefingre på knoglen i det ydre hjørne af øjet og blink, for at overvinde modstand. Derefter skal du flytte fingrene til benet under øjet og blinke igen. Gentag den samme øvelse med hovedet nede. Til sidst skal du åbne munden så bredt som muligt og blinke hurtigt i 10 sekunder.

Hvis du objektivt vil vurdere effektiviteten af dette sæt ansigtsøvelser, skal du tage et nærbillede af dig selv, inden du begynder at træne, og sammenlign det efter et par måneder med det nyt taget foto. De resultater, du ser, vil være den bedste motivation for dig at tage ansigts-aerobic hver dag.

Populær af emne.