Hvordan Man Strækker Ordentligt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Strækker Ordentligt
Hvordan Man Strækker Ordentligt
Anonim

Strækning skal være en integreret del af enhver fysisk aktivitet, fra svømning til yoga. Det hjælper kroppen med at arbejde mere effektivt og øger blodtilførslen til musklerne. Der er grundlæggende regler for undervisning, der ikke bør overses.

Hvordan man strækker ordentligt
Hvordan man strækker ordentligt

Instruktioner

Trin 1

Om morgenen behøver du ikke hoppe ud af sengen og straks udføre strækøvelser. For det første skal musklerne varmes op, for dette skal du lave en lille, let opvarmning. Først da skal du begynde at strække øvelser.

Trin 2

Mange mennesker begår den fejl at forsøge at strække alle muskler så hurtigt som muligt. Det er værd at huske, at øvelserne skal udføres glat og langsomt, ellers er der risiko for skade. Musklerne skal gradvist være mættet med ilt, og dette kan kun opnås gennem langsomme bevægelser.

Trin 3

Hvis du føler smerte, mens du udfører strækøvelsen, skal du reducere belastningen. Under ingen omstændigheder gør øvelserne med magt. Kroppen har brug for tid til at vænne sig til stresset, så gradvis og moderering vil ikke skade.

Trin 4

Under strækning er det nødvendigt at overvåge den korrekte vejrtrækning. Det kan ikke forsinkes, dette reducerer al indsats til nul. Åndedræt bør heller ikke være intermitterende og ujævn, så du kan skade musklerne og blive smertefuld efter træning. Indånd gennem næsen og udånd gennem munden.

Trin 5

Manglende konstant træning kan negere alle tidligere bestræbelser, da fleksibilitet hurtigt forsvinder. Ideelt set bør strækøvelser udføres dagligt flere gange om dagen, selv når de ikke træner.

Trin 6

Du skal begynde at strække med de muskler, der er mest involveret i træning. Lad os sige, at efter strækning planlægger du at træne på et løbebånd, så inden det skal du være opmærksom på at strække dine benmuskler. Forsøm ikke at strække resten af muskelgrupperne, især brystgrupperne. Dette vil have en gavnlig effekt på kropsholdning og gangart generelt.

Trin 7

En nybegynder skal udføre strækøvelser under tilsyn af en specialist. Da der er en høj risiko for at gøre noget galt og blive såret, hvorefter enhver aktivitet ikke vil være en glæde. Kun træneren fortæller dig, hvilken muskelgruppe du skal fokusere på, hvordan du trækker vejret korrekt under træningen og vil forsikre dig om nødvendigt.

Populær af emne.