Hvordan Strækker Man Ryggen?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Strækker Man Ryggen?
Hvordan Strækker Man Ryggen?

Video: Hvordan Strækker Man Ryggen?

Video: Hvordan Strækker Man Ryggen?
Video: FÅ EN GLAD RYG med 4 lette øvelser 2024, April
Anonim

For at gøre ryggen virkelig bred, er det nødvendigt at udføre et stort antal gentagelser og tilgange. Bagsiden er en meget stor muskelgruppe, og jo mere belastning vi lægger på den, jo bedre reagerer den på den. Det skal huskes, at disse træningsprogrammer kan tage lang tid og planlægge din tid i overensstemmelse hermed.

Hvordan strækker man ryggen?
Hvordan strækker man ryggen?

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Træn trapezformet. Dette giver dine arme og skuldre en god opvarmning før hovedbelastningen. Tag en kedelbjælke eller en vægtstang op med et smalt greb, og hæv den derefter til kravebenet. Løft det langsomt op uden at rykke, og sænk det lige så langsomt. Lav seks sæt med otte reps hver.

Trin 2

Arbejd på en øvre trækkemaskine. Sid på maskinen med knæene på benstøtten. Tag en stabil position og tag fat i simulatorens håndtag. Træk håndtagene fast nedad, og sænk dem foran dig, indtil de rører ved kravebenet. Lav otte sæt med seksten reps, og gør derefter det samme antal sæt, gør rækkerne bag hovedet, indtil nakken rører ved.

Trin 3

Gør de nederste rækker til udvikling af de bredeste muskler. Tag en kettlebell i dine hænder og hvil knæet på bænken. Tag fat i kettlebell fast med den ene hånd, og læn dine albuer på bænken med den anden. Bagsiden forbliver lige, øjnene ser op. Udfør rykkede bevægelser, indtil dit håndled rører bugområdet. Udfør seks sæt, hver indtil musklerne er brudt helt.

Anbefalede: