Hvem Kom Ind På Det Russiske Olympiske Hold

Hvem Kom Ind På Det Russiske Olympiske Hold
Hvem Kom Ind På Det Russiske Olympiske Hold

Video: Hvem Kom Ind På Det Russiske Olympiske Hold

Video: Hvem Kom Ind På Det Russiske Olympiske Hold
Video: Вас не коснется беда, если у Вас есть это в доме. Народные приметы про соль, как привлечь удачу 2024, Kan
Anonim

De Olympiske Lege er en interessant og spændende konkurrence, hvor atleter fra hele verden deltager. Landsholdet i ethvert land til deltagelse i kampene blev dannet tidligere. I Rusland blev udvælgelsen af atleter afsluttet to uger før starten på OL i 2012.

Hvem kom ind på det russiske olympiske hold 2012
Hvem kom ind på det russiske olympiske hold 2012

De olympiske sommerlege i XXX i 2012 afholdes fra 27. juli til 12. august. Den traditionelle internationale konkurrence finder sted i London i år. Dette vil være tredje gang London er vært for denne konkurrence. To tidligere gange i 1908 og 1948. Konkurrencer afholdes i 34 sportsgrene og overværes af mere end 10.000 atleter fra 204 lande.

Sammensætningen af det russiske landshold blev præsenteret for organisationsudvalget den 13. juli. På et fælles møde i ROC's eksekutivkomité og collegium i Ministeriet for Sport i Den Russiske Føderation blev 436 atleter udvalgt, der modtog olympiske licenser. Alexander Zhukov, præsident for den russiske olympiske komité, foreslog at inkludere 368 flere mennesker i den russiske delegation ud over atleter. Disse er busser, officielle vikarer, læger og andre specialister. I alt vil 804 mennesker fra Rusland tage til de olympiske sommerlege i London.

Akkrediteringen af det russiske olympiske hold blev afsluttet, hvis endelige sammensætning blev aftalt den 13. juli med Den Internationale Olympiske Komité og internationale forbund. Det russiske olympiske hold omfattede 436 atleter fra 59 regioner i Den Russiske Føderation, hvoraf 208 er mænd og 228 kvinder.

Det største antal atleter fra Moskva og Moskva-regionen. Skt. Petersborg og Leningrad-regionen ligger på andenpladsen, og Krasnodar-territoriet er på tredjepladsen. Rusland vil også være repræsenteret ved de olympiske lege i 2012 af otte atleter fra Penza og 17 fra Mordovia. 14 atleter vil rejse fra Chelyabinsk-regionen. For første gang vil et større antal repræsentanter fra forskellige regioner i Rusland deltage i disse konkurrencer.

Så den 27. juli finder åbningsceremonien for de olympiske sommerlege sted i London. På det bæres det russiske flag af tennisspilleren Maria Sharapova. Denne beslutning blev taget umiddelbart efter hendes sejr i Roland Garros tennisturnering. Den russiske delegation ved denne konkurrence ledes af premierminister Dmitry Medvedev.

Anbefalede: