Hvad Er Bygget På En Kystklynge

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Bygget På En Kystklynge
Hvad Er Bygget På En Kystklynge

Video: Hvad Er Bygget På En Kystklynge

Video: Hvad Er Bygget På En Kystklynge
Video: 15 Strangest Things Recently Discovered In Thailand 2023, Juni
Anonim

The Coastal Cluster er kystplaceringen for Sochi Olympiske Lege i februar næste år. Klyngens centrum er den olympiske park, inden for hvilken konkurrencestederne ligger inden for gåafstand - Fisht-stadionet, Big Ice Palace, Shaiba-arenaen, Ice Cube-curlingcenter, Iceberg-sportspaladset og Adler Arena .

Hvad er bygget på en kystklynge
Hvad er bygget på en kystklynge

"Fisht" - fra Adyghe oversættes som "hvidt hoved" eller "gråhovedet"

Det er i dette olympiske kompleks med en kapacitet på op til 40 tusind mennesker, der fik sit navn fra det 2857 meter høje kaukasiske bjerg Fisht, at åbningen og lukningen af Sochi Games vil finde sted.

Placeringen af "Fisht" er unik, da publikum i den samtidig kan se de snedækkede bjerge i nord og Sortehavet i syd. I sin form ligner stadionet en klippe, der ifølge arkitekterne passer perfekt ind i panoramaet over Kaukasus-bjergene.

Efter de olympiske lege vil Fisht blive brugt som et stadion til fodboldkampe og som et sted for underholdningsshow eller koncerter.

Stor

Olympiske ishockeyhold vil konkurrere i Bolshoi Ice Palace i februar. Anlæggets kapacitet er 12 tusind mennesker, der vil blive dækket af en sølvfarvet sfærisk kuppel, der efterligner en frossen dråbe vand.

I fremtiden vil Bolshoi ifølge arkitektenes plan blive et fremragende sted for internationale konkurrencer. Desuden vil der ikke kun blive afholdt ishockey mesterskaber inden for rammerne, men også mesterskaber i kunstskøjteløb samt sportsdans.

Arena "Puck"

Dette anlæg er allerede blevet testet med succes som en del af Four Nations slædehockeykonkurrence i august-september i år. Dens kapacitet er 7 tusind mennesker.

Det unikke ved "vaskemaskinen" er, at det er en bærbar struktur med funktionen til fuldstændig demontering og overførsel til yderligere konstruktion et andet praktisk sted.

Olympere og paralympere, der deltager i vintersport, vil konkurrere inden for murene på Puck-arenaen.

Isterning

Driften af Ice Cube Curling Center begyndte tilbage i 2012, hvorefter anlægget var vært for februar i rullestol Curling Championship og Junior World Championship i begyndelsen af sidste forår.

Centrets kapacitet er 3 tusind mennesker. Hovedmotiverne i dets udvendige design, som designet af designerne, er den største kortfattethed, tilgængelighed og demokrati.

Ligesom "vaskemaskinen" hører "isterningen" til kategorien af sammenklappelige strukturer, den kan demonteres og rejses et hvilket som helst andet sted på Ruslands territorium.

Icebreg

Icebreg Winter Sports Palace har allerede været vært for Grand Prix-finalen i kunstskøjteløb i 2012 og verdensmesterskabet i hurtigløb i løbet af februar 2013.

Anlæggets kapacitet er 12 tusind mennesker. Efter de olympiske lege i 2014 vil Icebreg fortsat være vært for begivenheder i verdensklasse.

Forfatterne af projektet forsøgte i deres arbejde at formidle internationaliteten af sådanne konkurrencer, da ordet "isbjerg" udtages på samme måde og har en lignende betydning på mange sprog i verden.

Adler-Arena

Denne facilitet vil hovedsageligt være vært for hurtigskøjteløb, som det var tilfældet i marts i år.

Adler-Arena løbebane har en længde på 400 meter og er designet i overensstemmelse med internationale kronometriske indikatorer. Denne kvalitet er designet til at give atleter de mest gunstige betingelser for konkurrence.

Efter afslutningen af de olympiske lege vil anlægget blive omdannet til et stort handels- og udstillingscenter.

Populær af emne.