Hvad Er Bygget På En Bjergklynge

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Bygget På En Bjergklynge
Hvad Er Bygget På En Bjergklynge

Video: Hvad Er Bygget På En Bjergklynge

Video: Hvad Er Bygget På En Bjergklynge
Video: ATAF - "Hva' du på" - Officiel video (:labelmade: records 2013) 2024, Kan
Anonim

Bjergklyngen er en gruppe sportsfaciliteter bygget i et højtliggende område specielt til de olympiske vinterlege i Sochi. Det består af en skiskydning og skikompleks, en bobbane, et skicenter, et hoppekompleks samt et freestyle-center og en snowboard-park.

Hvad er bygget på en bjergklynge
Hvad er bygget på en bjergklynge

Kompleks "Laura"

En af de største strukturer i bjergklyngen er Laura-komplekset til skiskydning og langrendskonkurrencer, der ligger på bjergkæden Psekhako, 6-10 km fra landsbyen Krasnaya Polyana. Anlægget inkluderer to stadioner med start- og målzoner, to banesystemer til skiskydning og langrend, et skydebane og områder til forberedelse til konkurrencen.

Kompleks "Rosa Khutor"

"Rosa Khutor" -komplekset, der ligger på Aibga-ryggen, blev bygget som et enkelt objekt til at afholde konkurrencer i alpint skiløb. Den består af bakker (til ski- og slalomkonkurrencer), kæmpeslalåm og superkæmpeslalåm.

De olympiske skiløjper har en samlet længde på 20 km. Oprettelsen af projekter til alle skiløjper tilhører den verdensberømte arkitekt for det internationale skiforbund Bernard Russi. Takket være hans indsats vil fremragende tekniske baner på internationalt niveau til vært for den største vintersportkonkurrence i historien blive afsluttet i Sochi.

Springkompleks

Komplekset af trampoliner ligger på den nordlige skråning af Aibga-ryggen nær landsbyen Esto-Sadok. Dette sted blev specielt valgt af internationale eksperter, da det ligger ved krydset mellem to kamme. Takket være dette passer springbrædderne harmonisk ind i det omkringliggende landskab, og atleterne vil blive beskyttet mod sidevinden, når de hopper. Dette kompleks inkluderer de mest moderne olympiske skihopp K-95 og K-125.

Bobslædespor

Bobslædesporet ligger i Alpika-Service-skisportsstedet, og dets målstregen går til området Rzhanaya Polyana. På grund af avancerede teknologier til isforberedelse vil specialister være i stand til at give konstant og nøjagtig kontrol over banens temperatur.

Freestyle center og snowboard park

Freestyle- og snowboardkonkurrencer ved de olympiske lege i Sochi afholdes vest for Rosa Khutor-platået. Takket være de unikke sneforhold i kombination med specielle baner bliver denne facilitet garanteret et permanent sted for internationale konkurrencer inden for langrend, akrobatik, mogul, snowboardcross, parallel kæmpeslalom og halfpipe.

Anbefalede: