Hvem Vil Deltage I Tour De France

Hvem Vil Deltage I Tour De France
Hvem Vil Deltage I Tour De France

Video: Hvem Vil Deltage I Tour De France

Video: Hvem Vil Deltage I Tour De France
Video: L'Étape Moscow by Tour de France, 5.09.20 2024, April
Anonim

Tour de France cykelløb har eksisteret i over hundrede år. For første gang blev det udført som et reklameprojekt for avisen L'Auto, og det allerførste løb øgede antallet af avisabonnenter mere end to og en halv gang. I dag er Tour de France det mest prestigefyldte cykelløb i verden og samler altid eliten om cykling på planeten.

Hvem vil deltage i Tour de France internationale cykelløb
Hvem vil deltage i Tour de France internationale cykelløb

Tour de France 2012 starter den 30. juni i Liège, Belgien, og cyklisterne krydser den endelige målstregen den 22. juli på Champs Elysees. Etaper inkluderer tre tidskørsløb, ni flade, fire mellemhøjde og fem bjergetaper. Rytterne kører på motorvejene i Belgien, Schweiz og Frankrig. I alt kører de 3479 kilometer.

I 2012 blev 22 hold inviteret til at deltage i Touren. Ud over 18 ProTeam-licenserede hold har arrangørerne inviteret yderligere fire professionelle europæiske hold. Tre franske: Cofidis, Saur-Sojasun og Team Europcar samt det hollandske Argos-Shimano.

Blandt deltagerne i Tour de France 2012 er det russiske Katusha-hold, oprettet i 2008 efter forslag fra iværksætteren Oleg Tinkov. Sidste år repræsenterede 17 ud af 28 cyklister i holdet Rusland.

Den tre gange vinder af Tour de France, den spanske racer fra det danske hold Team Saxo Bank, Alberto Cantador, kan ikke deltage i supercykelløbet. Mere præcist, nu to gange, siden titlen som vinder af 2010 blev taget fra ham af Court of Arbitration for Sport for brugen af det forbudte stof clenbuterol. Derudover blev rytteren suspenderet i to år. Titlen som vinder af 2010 gik til den luxembourgske racer Andy Schleck. Russiske Denis Menshov er flyttet i den endelige klassifikation fra tredje til andenplads.

Fra dette synspunkt vil det være interessant at følge Andy Schlecks præstationer denne sæson. Han reagerede køligt på sin titel og bemærkede, at han kun var vinderen på papiret, ikke i løbet. Den luxembourgske cyklist har nu desperat brug for en reel sejr.

Og selvfølgelig vil cykelentusiasternes opmærksomhed være fokuseret på den nuværende vinder af Tour de France, amerikanske Kedel Evans, der sidste år annoncerede sin intention om at gentage sin succes.

Anbefalede: