Hvad Er Et Automatisk Hovedregistreringssystem

Hvad Er Et Automatisk Hovedregistreringssystem
Hvad Er Et Automatisk Hovedregistreringssystem

Video: Hvad Er Et Automatisk Hovedregistreringssystem

Video: Hvad Er Et Automatisk Hovedregistreringssystem
Video: Creating Registration Forms with Automatic Registration Confirmations With Microsoft 2024, Kan
Anonim

Fodboldfans bebrejder undertiden dommeren for en forkert beslutning. En ubemærket offside-position, en uretfærdig fjernelse af en spiller fra banen, et hårdt spil, hvorefter der ikke er nogen straf - alt dette er til stede i næsten hver anden kamp. Men fansen er især rasende, fordi dommeren ikke scorer et mål. Enig, det er meget skuffende at se holdet tabe bare på grund af en persons skødesløshed.

Hvad er et automatisk hovedregistreringssystem
Hvad er et automatisk hovedregistreringssystem

Nogle gange er det meget vanskeligt at afgøre, om bolden har krydset målstregen eller ej. Det er især problematisk for dommeren at træffe en beslutning, hvis han var langt fra feltet eller så i den anden retning i det afgørende øjeblik (dette kan ske på grund af, at f.eks. En af spillerne faldt eller startede en skændes). Uanset resultatet vil voldgiftsmanden stadig blive beskyldt. Enten fans af det angribende hold eller fans af forsvarere. Der var allerede en kandidat til Euro 2012, som desværre sluttede for det ukrainske landshold. Efter kampen under en anden gennemgang blev det besluttet, at bolden krydsede mållinjen. Men selvfølgelig påvirkede dette ikke resultatet af spillet.

Testsystemer til automatisk målopdagelse har været udført i flere år. Og til sidst besluttede Det Internationale Råd for fodboldforeninger sig på to muligheder for at løse problemet. I det første tilfælde er der installeret flere kameraer i porten, hvorfra billedet kombineres til et. Hvis bolden krydser linjen, modtager dommeren et signal. Denne ordning kaldes Hawk-Eye. Det blev brugt før, men i andre spil: tennis og cricket. Den anden mulighed er lidt mere kompliceret. Et bestemt magnetfelt etableres i hele målområdet, og en mikrochip sys i bolden. Hvis målet er gennemført, modtager dommeren også et lydsignal. Denne mulighed for automatisk målregistrering kaldes GoalRef, og den er også blevet brugt tidligere i håndbold.

Test af det automatiske måldetekteringssystem begyndte i juli 2011. Der blev stillet en række krav til hende. For det første skal det fungere under alle vejrforhold. For det andet skal det næsten øjeblikkeligt underrette dommeren om det mål, der bliver scoret. Og for det tredje skal systemet være hundrede procent nøjagtigt. Kun Hawk-Eye og GoalRef-systemer er egnede til alle disse krav. Og den 5. juli 2012 modtog de begge godkendelse fra International Football Association Board. Fra nu af kan automatiske målregistreringssystemer bruges i enhver fodboldkamp.

Mest sandsynligt vil det første spil, hvor denne innovation vil blive brugt, finde sted i december 2012 i Japan. Systemet vil derefter også blive brugt i Confederations Cup 2013 og verdensmesterskabet i 2014.

Anbefalede: