Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Costa Rica - Paraguay

Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Costa Rica - Paraguay
Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Costa Rica - Paraguay

Video: Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Costa Rica - Paraguay

Video: Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Costa Rica - Paraguay
Video: COPA AMERICA 2016: Costa Rica vs Paraguay FULL 2024, April
Anonim

Den anden kamp i Copa America Centenario-turneringen 2016 fandt sted i den amerikanske by Ontario. Landsholdene i Costa Rica og Paraguay kom ind på stadionens felt.

Copa America 2016: anmeldelse af kampen Costa Rica - Paraguay
Copa America 2016: anmeldelse af kampen Costa Rica - Paraguay

Costa Ricans ved verdensmesterskabet i Brasilien opnåede et fremragende resultat for sig selv (nåede kvartfinalen). Turneringen, der var begyndt, kunne igen give en sensation i ansigtet på dette landshold. Den første halvdel af kampen kunne Costa Rica - Paraguay dog ikke huskes af fans fra begge hold på grund af nogen scorende præstationer.

Begge landshold startede mødet med god bevægelse, men varmen på fireogtredive grader tillod ikke holdene at opretholde et godt tempo i anden halvdel af halvdelen. I de første 45 minutter havde holdene ingen reelle chancer for at score. Publikum kunne kun huske den tvungne pause forårsaget af varmen efter en halv times kamp (atleterne fik lov til at drikke i mindst en minimal genopretning af balance mellem vand og salt). Den første halvdel af kampen sluttede med en dyster målløs uafgjort.

Anden halvdel af mødet ændrede ikke situationen på banen. Spillerne havde ikke åbenlyse scoringsmuligheder for at ramme hinandens mål. Tilstedeværelsen af standarder ved andres porte bragte heller ikke det ønskede resultat. Blandt angrebene på paraguayanernes skud kan man kun bemærke øjeblikket i det 71. minut, hvor bolden efter et hjørnespark og et spark fra straffesparksfeltet sprang tilbage i hjørnet af målet efter et rebound. Den costaricanske målmand klarede imidlertid situationen.

De sidste fem minutter blev husket af et langskud fra en Costa Rica-spiller på sydamerikanernes mål, men selv i det øjeblik krydsede ikke bolden den elskede linje.

Holdene neutraliserede hinanden. I løbet af kampen gik koncentrationen af spillerne ikke tabt, mens de spillede i forsvaret, hvilket var resultatet af en målløs uafgjort. Målmomenter på banen blev erstattet af kampsport, som i slutningen af kampen førte til et rødt kort. I det sidste kompenserede minut blev Costa Rican Kendal Vaston udvist.

Efter uafgjort vandt Paraguay og Costa Rica et point hver efter første runde i gruppe A.

Anbefalede: