Hvad Er Huxball

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Huxball
Hvad Er Huxball

Video: Hvad Er Huxball

Video: Hvad Er Huxball
Video: Fastest Shots ● Amazing 9m Goals ● Handball ● 2021 ᴴᴰ 2024, April
Anonim

Haxball er et simpelt flashspil, der minder om bordfodbold eller gamle spilleautomatspil, hvor spilleren måtte slå en trukket bold med en rund ketcher. I dag arrangerer Huxball-fans de mest virkelige internationale mesterskaber - så hvad er dette spil, og hvordan har det vundet de moderne internetbrugere så meget?

Hvad er Huxball
Hvad er Huxball

Huxball spil

Princippet i Huxball-spillet er ret simpelt - spillereglerne kan rumme et andet antal spillere - der kan være tre ved tre, fire ved fire osv. I spillet er spillere angivet med røde og blå cirkler. Huxballs hovedmål er at score bolden i modstanderens mål, som udføres ved hjælp af musekontrol.

På trods af sin enkelhed er Huxball blevet enormt populær i dag takket være spillerens reelle deltagelse og er blevet en af de mest populære sportssimuleringer.

Systemet med at spille huxball er peer-to-peer - meget i det afhænger af skaberen af spillefeltet (vært). Udviklerne af spillet forsøgte at gøre det så praktisk som muligt ved at sortere i browservinduet alle servere fra deltagere og dem, der ønsker at spille - de distribueres ved ping og ved siden af hvert kaldenavn, der skaber et rum til spillet, hans lands flag vises. For at starte huxball skal du finde et ledigt rum til dig selv og begynde at spille ved hjælp af den mest bekvemme kontrolmetode - WASD-knapperne eller pilene for at dirigere bolden, X-tasten eller mellemrumstasten, du skal ramme.

Huxball popularitet

Tidligere var det svært at forestille sig, at et flashlegetøj med den mest enkle gameplay ville blive så populært over hele verden, at der endda ville blive afholdt seriøse internationale mesterskaber på det. Disse mesterskaber har kvalificerende runder og leaderboards samt anmeldelser og kommentarer fra professionelle Huxball-spillere. Derudover oprettes adskillige samfund og klubber til spillet, hvor Huxball-fans diskuterer deres og andres præstationer, kommunikerer osv.

I sin kerne er online huxball en eksplosiv blanding af airhockey og bordfodbold, hvor spillere manipulerer bolde for at forsøge at score det vindende mål for deres modstander.

På runet er et stort antal brugere glade for hacksball - når som helst på dagen online kan du se fra et og et halvt tusind aktive spillere fra hundredvis af servere. Huxballlers kan let findes på sociale netværk, hvor de opretter lukkede klubber til etablerede hold, fansider og meget mere. Populariteten af Huxball skyldes det faktum, at det giver spilleren mulighed for fysisk at deltage i spillet og opleve alt, hvad der sker på spillereglerne, da hans handlinger har en direkte indflydelse på spillets strømning. Derudover kræver Haxball online-applikationen ikke download og installation af spillet - du kan komme ind i spillet fra enhver computer eller telefon med en internetforbindelse.

Anbefalede: