Sådan Pumpes Et Slag Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Et Slag Op
Sådan Pumpes Et Slag Op

Video: Sådan Pumpes Et Slag Op

Video: Sådan Pumpes Et Slag Op
Video: LMFAO - Sexy and I Know It (Official Video) 2023, Marts
Anonim

Mange uerfarne krigere vil vide svaret på det nadverlige spørgsmål - hvordan man kan pumpe op og få det lynhurtigt. Slagkraften afhænger af hastigheden ganget med massen. Dette kan også kaldes slagkraft. Hvilke skridt skal du tage for at gøre dit slag skarpt og stærkt?

Sådan pumpes et slag op
Sådan pumpes et slag op

Er det nødvendigt

  • - Handsker
  • - boksepude;
  • - bokse poter
  • - klud eller håndklæde
  • - coach eller sparring partner.

Instruktioner

Trin 1

Træn dine seneslag. De vil være de mest effektive i dit arsenal. Begynd ikke at bevæge dig fra ben, skulder eller krop, men omvendt fra fingrene i hænderne: kast hurtigt og afslappet dine hænder mod målet. I øjeblikket af kontakt med objektet, formidle al indsats og stivhed. Derefter skal du returnere dine hænder til deres oprindelige position og være klar til at slå det næste slag. Brug hele din krop, mens du slår.

Trin 2

Føl kraften i en seneslag på dig selv. Fugt dine hænder med vand, og prøv at sprøjte et hårdt sted inden for armens rækkevidde.

Trin 3

Brug en mere afslappet hånd og fødder og i det mindste muskelsystemet. Sene i kroppen vil give stivhed og spænding til stødet. Form dit slag konsekvent. Start med at arbejde på et håndklæde eller andet stof. Få flere trækstans.

Trin 4

Opret dit eget træningssystem til iscenesættelse af et stærkt slag. Generelt skal det omfatte alle typer spark og slag, knæ og albuer. Dette skal alle vare omkring tre til fem runder på tre minutter. Vær ikke kun opmærksom på den fysiske side af arbejdet, men også på den tekniske.

Trin 5

Forøg slaghastigheden gradvist. Koncentrer dig om midten af målet og tænd for bølgeforstærkning. Brug alle dine lemmer fuldt ud.

Trin 6

Arbejd ikke kun med enkelte slag, men også i serier på 2-5 slag. Naturligvis får du mest ud af dit slag hver runde.

Trin 7

Gå gradvist fra at knuse stofstempler til bokseposer og poter. Planlæg at gøre dette efter et par måneder med at ramme håndklædet. Tilføj nye øvelser til at øve slaget, og glem selvfølgelig ikke de allerede beståede.

Trin 8

Skriv en træningsplan ned for 1 år, og følg den! Denne periode er netop det, der er nødvendigt for at pumpe et slag ret godt. Når du først har et tydeligt hit på boksesække og poter, skal du tilføje spark, knæ, albuer og håndled. Og øg hastigheden og stivheden, mens du går. Når du har gennemført alle ovenstående trin, kan du pumpe kraften i slaget på ganske kort tid.

Populær af emne.