Er Det Værd At Bruge Protein, Vinder

Indholdsfortegnelse:

Er Det Værd At Bruge Protein, Vinder
Er Det Værd At Bruge Protein, Vinder

Video: Er Det Værd At Bruge Protein, Vinder

Video: Er Det Værd At Bruge Protein, Vinder
Video: McFit - Qi2 Beast Code - Supplement Info *WERBUNG* 2024, April
Anonim

Sportsernæring er et af de områder med et stort antal stereotyper. Proteiner, vindere og andre kosttilskud betragtes som ægte "kemi" set fra en person, der er langt fra fitness. For at vurdere fordelene og nødvendigheden af deres anvendelse er det værd at forstå essensen af problemet.

Proteiner og vindere - De sundeste og sikreste sportstilskud
Proteiner og vindere - De sundeste og sikreste sportstilskud

Har du brug for sportscocktails?

Emnet sportsernæring ledsages af snesevis af myter og misforståelser. Ihærdige modstandere af fitnesstilskud mener, at alt dette er kemi, hormoner og anabolske steroider. Imidlertid er det netop denne åbenlyse analfabetisme, der fører til, at træning viser sig at være ineffektiv: måneder med intensiv træning går, og kroppen, især kvindens, forbliver løs og uden lettelse. Faktum er, at du under styrketræning ikke følger den korrekte diæt, nemlig et tilstrækkeligt og afbalanceret indtag af proteiner, fedt og kulhydrater. Situationen er især vanskelig med protein: det er ekstremt vanskeligt at få den nødvendige daglige tillæg, og mangel på protein påvirker altid musklernes tilstand negativt. Hvis kroppen ikke modtager en del proteiner og kulhydrater inden for en halv time efter træning, har du arbejdet forgæves. Muskler vil ikke være i stand til at komme sig effektivt og fremme fedtforbrænding, stofskiftet sænkes, og styrken forsvinder. For at give dine muskler det brændstof, de har brug for, kan du bruge sportscocktails, der er sunde og sikre.

En af de almindelige misforståelser: sportsernæring fremmer uhæmmet muskelvækst. For at få alvorlige muskelgevinster skal en kvinde faktisk træne 2 gange om dagen med konstant vægtforøgelse samt spise store portioner protein og kulhydrater. Og selv i dette tilfælde er bodybuildinglindring ikke garanteret, for hvilken du skal observere et dusin flere forhold og nuancer. Proteiner og gainere er bare et komplet supplement, der hjælper dig med at træne mere effektivt.

Hvad er forskellen mellem proteiner og gainere?

Hovedkomponenten i disse typer sportsernæring er valle- eller sojaprotein, som absorberes af kroppen meget bedre end konventionelle plante- og animalskproteiner. Sammensætningen og formålet med disse tilsætningsstoffer er forskellig. I en protein shake - et højt proteinindhold og en lille procentdel af kulhydrater og tilsætningsstoffer, der letter assimilering af produktet. Et sådant middel kan erstatte et fuldt måltid og anbefales også til brug før og efter træning. Protein shake hjælper med at reducere vægten, gendanne muskler, forbedre stofskiftet og regulere blodsukkerniveauet efter træning.

Sammensætningen af vindere er domineret af kulhydrater, essentielle fedtstoffer er til stede, og procentdelen af proteinindhold kan variere fra 20 til 30. En sådan cocktail hjælper med til effektivt at opbygge muskelmasse, især for dem der finder det meget vanskeligt.

Gode proteiner og vindere kan ikke være billige. De lave omkostninger ved produktet er en grund til at være forsigtige.

Kontraindikationer for brugen af protein og gainer

Inden du bruger et bestemt sportstilskud, skal du forstå sammensætningen. Jo renere komponenter, jo mindre sukker i produktet, jo bedre. Husk, valle er næsten altid bedre end soja. Proteiner og vindere har en tendens til at komme i en række forskellige varianter, så kontroller ingredienserne for intolerancer.

De fleste sportsprotein-shakes er næsten de samme som prænatal shakes. Hvis du fortsætter med styrketræning, mens du forventer en baby, vil proteintilskud være til gavn for både dig og din fremtidige baby.

Sportscocktails anbefales ikke til amning. Der er meninger om, at overskydende protein kan lægge en ekstra byrde på barnets nyrer. Derudover forårsager en række ingredienser i proteiner og vindere ofte udslæt hos babyer.

Anbefalede: