Hvordan Var OL I Innsbruck I 1964

Hvordan Var OL I Innsbruck I 1964
Hvordan Var OL I Innsbruck I 1964

Video: Hvordan Var OL I Innsbruck I 1964

Video: ЗЛО ЖИВЕТ В ЭТОМ МЕСТЕ / ТЮРЕМНЫЙ ЗАМОК / EVIL LIVES IN THIS PLACE / PRISON CASTLE 2022, December
Anonim

I 1964 blev det besluttet at være vært for de olympiske vinterlege i den østrigske by Innsbruck. Disse konkurrencer huskes for det høje organisationsniveau, der er typisk for sportsbegivenheder, der afholdes i Østrig.

Hvordan var OL i Innsbruck i 1964
Hvordan var OL i Innsbruck i 1964

I alt deltog 36 landshold i OL i 1964. Atleter fra Den Tyske Demokratiske Republik og Forbundsrepublikken Tyskland optrådte sammen. For første gang har Indien, Nordkorea og Mongoliet vist sig i vintersport. På samme tid deltog atleter fra Afrika ikke i konkurrencen. Latinamerika var kun repræsenteret af hold fra Argentina og Chile.

34 sæt medaljer blev spillet i 6 sportsgrene. Luge blev introduceret for første gang, og bobslæde vendte tilbage til spilprogrammet efter pausen.

Den første plads i den uofficielle holdbegivenhed blev indtaget af Sovjetunionen. Guld blev tildelt det sovjetiske hockeyhold. Skiskyttere og skiløbere klarede sig også godt. For eksempel modtog Klavdia Boyarskikh 3 guldmedaljer for sin deltagelse i langrend. Den første plads i par kunstskøjteløb blev taget af sovjetiske atleter Lyudmila Belousova og Oleg Protopopov. Og den bedste atlet på landsholdet kan anerkendes som Lydia Skoblikova - hun vandt 4 guldmedaljer i hurtigskøjteløb.

Den anden, med en betydelig forsinkelse, var Østrigs hold, der er vært for de olympiske lege på dets område. Østrigske skiløbere og kælker viste sig bedst af alt.

Tredjepladsen blev indtaget af det norske hold, traditionelt stærkt inden for vintersport. De fleste medaljer blev tildelt norske skatere og skiløbere. USA klarede sig ret dårligt og sluttede på 8. plads og modtog kun en guldmedalje. Det blev vundet for hans hold af skater Terry McDermott.

På trods af at legene blev afholdt et sted, hvor der skulle være nok nedbør, indså arrangørerne før OL, at der ikke var nok sne. Vinteren 1964 var for varm. Det var nødvendigt at tiltrække soldater fra den østrigske hær for at transportere sne fra bjergskråningerne til konkurrencestedet for skiløbere og slæder. Som et resultat blev alle konkurrencer afholdt i overensstemmelse med reglerne.

Populær af emne.