Hvor I Moskva Kan Du Lære Wing Chun Og Capoeira

Indholdsfortegnelse:

Hvor I Moskva Kan Du Lære Wing Chun Og Capoeira
Hvor I Moskva Kan Du Lære Wing Chun Og Capoeira

Video: Hvor I Moskva Kan Du Lære Wing Chun Og Capoeira

Video: Hvor I Moskva Kan Du Lære Wing Chun Og Capoeira
Video: Cyril Huillard à la rencontre du Wing Chun Kung Fu de Sifu Didier Beddar 2024, Kan
Anonim

Wing Chun og Capoeira er en eksotisk kombination af kampsport med danselementer. Det er svært at kalde dem en sport, det er kreativitet, en vej til frigivelse af intern energi.

Hvor i Moskva kan du lære
Hvor i Moskva kan du lære

Brasiliansk dansesport

Capoeira er en dansesport, hvor kæmperen øger slagets kraft, står på hænderne eller hovedet. Denne brasilianske kunstform ledsages af musik, bevægelserne er rytmiske, hvilket forbedres under læringsprocessen, koordinering af bevægelser, plasticitet og produktionen af endorfiner (hormoner af glæde). Enhver form for sportsbeklædning er velegnet til begyndere. En forudsætning er, at undervisningen foregår barfodet.

Den fælles ejendom af Wing Chun og capoeira er en fantastisk mulighed for at slippe af med ekstra kalorier og genoprette energibalancen.

Der er mere end 20 klubber i Moskva, der underviser i capoeira-kunsten. For eksempel er CORDAO DE OURO MOSCOW en international capoeira-skole, der bruger brasilianske karnevaltromler som en del af en aktivitet.

REAL CAPOEIRA skolen foretrækker ikke at diktere reglerne til de studerende under lektionen. Det vigtigste i lektionen er kultur, harmoni med dit indre, alt her er meget demokratisk og venligt.

Capoeira - Capoeira School prædiker en individuel tilgang og under hensyntagen til klientens energipræferencer under undervisningen. Det kan være den hurtige, energiske Reginal eller den mindre mobile Akro-stil. I begge tilfælde kræves gymnastik og akrobatik.

FICAG Group er Moskva-grenen af en international skole. For at bestemme niveauet af capoeirista, er der udviklet et system af bælter, det er svært at komme her bare sådan, du har brug for indledende færdigheder til at mestre elementerne i ikke den enkleste dans.

Listen kan suppleres med sådanne skoler: Сapoeira CAMARA, Capoeira Aguia Dourada, Capoeira AX osv. En komplet liste over klubber, deres adresser, arbejdstid findes på hjemmesiden.

Dans wushu

Wing Chun er en kinesisk kampsport tæt på wushu. En individuel træner er engageret med de studerende, men gruppens træningsform anses stadig for at være at foretrække. Studerende mestrer 6 former for kampsport: især koordinering af bevægelser i alle dele af kroppen, forbedring af reflekser. De sidste faser af træningen udføres fuldstændigt ved hjælp af specielle dummies lavet af træ, desuden kan den studerende lære teknikken med at kæmpe med en lang stang, som ofte erstattes af lærere med andre typer betinget sikre våben. Teknikken til at bruge sommerfuglesværdet undersøges også.

I Moskva er der en skole "WIN CHUN Kung Fu Moscow" - en gren af den globale koalition organiseret af tilhængere af stormester Stephen. Den officielle hjemmeside beskriver godt funktionerne i læringsprocessen og dens organisering.

Ved links fra yderligere kilder kan de, der ønsker det, gøre sig bekendt med listen over tjenester, der leveres af Wing Chun Federation of Russia. Skolens hovedmotto: alle elever er lige og lovlydige.

Skole "Wing Chun" i Moskva under lektioner kombinerer meditation, yoga og åndedrætsøvelser, lærere ser målet ikke kun at undervise dem, der ønsker at danse eller kampelementer, men også at udvikle personligheden grundigt, berige eleverne åndeligt. Deres mission og forståelse af læringsprocessen er også beskrevet på webstedet.

På Dragon Smile School studeres Wing Chun som en sport. Der er dansekurser, men de er kun en del af kampsporten. Her afholdes også relevante seminarer.

Anbefalede: