Hvordan Man Giver Muskelaflastning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Giver Muskelaflastning
Hvordan Man Giver Muskelaflastning

Video: Hvordan Man Giver Muskelaflastning

Video: Hvordan Man Giver Muskelaflastning
Video: Istedgade: Hvordan giver man god finger? 2024, April
Anonim

At give en lettelse er ikke en let opgave, sværere end at øge muskelmassen. For at opnå det ønskede resultat skal du følge en særlig diæt og motion. Sandt nok afhænger alt også af stofskifte, fysiologi, stofskifte generelt. Nogle mennesker har måske ikke engang brug for en diæt.

Hvordan man giver muskelaflastning
Hvordan man giver muskelaflastning

Instruktioner

Trin 1

Det skal bemærkes, at træningsprogrammet helt sikkert vil omfatte aerob træning. Disse inkluderer løb, cykling, rask gang. Tidsplanen skal være som følger: styrkeøvelser udføres 3 gange om ugen, og aerobe udføres 2 dage. Forresten øges alle belastninger gradvist, udmatt ikke din krop på samme tid med et langt og hurtigt løb, så du overtræner kun. Øv dig roligt og langsomt. Når alt kommer til alt er din opgave at sprede blodet gennem kroppen, slippe af med overskydende fedt og tænde for alle metaboliske processer. Den gennemsnitlige varighed af aerob aktivitet varierer fra 40 til 60 minutter.

Trin 2

Husk, at når du træner på lettelse, skal du udføre flere gentagelser (ca. 10-15) og flere øvelser. Du skal også aktivt bruge den såkaldte pumpning - flere gentagelser med mindre vægt. For eksempel, efter en afsluttet øvelse, gør det igen, men reducer belastningen og øg gentagelsen op til 25-40 gange.

Trin 3

Et andet vigtigt punkt i udviklingen af lindring er diæt. Det er næsten umuligt at opnå resultater uden det. Ideelt set bør kosten udvikles individuelt for hver elev (under hensyntagen til hans vægt, mængde kropsfedt, naturlige data, aktivitetstype og mange andre faktorer). Imidlertid anvendes i de fleste tilfælde "generelle" diæter.

Trin 4

Her er en kaldet diæt med højt proteinindhold. Det har en øget tilstedeværelse af protein i kosten. Mere præcist stiger det ikke engang bare, men gør det på grund af mængden af kulhydrater. En del af den daglige værdi, der spænder fra 30 til 50 procent, erstattes af protein. Derudover falder mængden af fedt. Bedre for eksempel at spise kød uden fedt (kylling er god). Bemærk, at du under ingen omstændigheder skal opgive fedt helt. Kompensér for dem ved at tilføje olivenolie og sojaolie i stedet for mayonnaise eller creme fraiche til salaten. Drik rigeligt med vand: antager en liter pr. 100 gram forbrugt protein. Det vil sige, mindst to eller tre liter om dagen vil på ingen måde vise sig.

Anbefalede: