Sådan Opnås Muskelaflastning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås Muskelaflastning
Sådan Opnås Muskelaflastning

Video: Sådan Opnås Muskelaflastning

Video: Sådan Opnås Muskelaflastning
Video: Av av av.. Så gik den ikke længere! | FIT MED FEDE | SÆSON 2 - AFSNIT 3 2024, Marts
Anonim

Den udtalt muskelaflastning er resultatet af komplekst arbejde på din krop. Ud over styrketræning, fitnessøvelser og brugen af vitaminer og proteiner er et vigtigt aspekt en speciel kulhydratrotationsdiæt med det formål at reducere kropsfedtmasse og øge dens muskelmasse.

Sådan opnås muskelaflastning
Sådan opnås muskelaflastning

Instruktioner

Trin 1

Blandt atleter-bodybuildere er "tørring" af kroppen populær, det vil sige at slippe af med den fede komponent med en stigning i muskelmasse. Typisk opnås denne effekt gennem diæter med lavt kalorieindhold og lavt kulhydratindhold, men med tilføjelse af fysisk aktivitet. På trods af det positive eksterne resultat: en stigning i lindring, er sådanne kostvaner skadelige for kroppen, fordi kulhydrater er den vigtigste kilde til vores energi. Ved at nægte dem mister atleten hurtigt styrke under træning og skader hans krop. Korrekt "tørring" manipulerer kun mængden af forbrugte kulhydrater, men udelukker dem ikke. Samtidig fordeles fysisk aktivitet også afhængigt af dagen for kosten.

En kulhydratskiftende diæt sparer energi til intens styrketræning. Det fremskynder stofskiftet og hjælper kroppens udvikling. At spise frugt, grøntsager og naturlige proteinprodukter har en positiv effekt på kroppens generelle tilstand, og fraværet af strenge forbud i mad belaster ikke nervesystemet.

Trin 2

Kulhydratskift diæt involverer kun at spise friske, naturlige fødevarer. Der er ingen permanent menu. Fødevarer skal være varierede, fulde af vitaminer og mineraler, men egnede til principperne for kulhydratskifte. Alkohol og slik er helt udelukket.

Principper for kulhydrat vekslende diæt.

Hovedrollen i denne diæt tildeles den konstante manipulation af mængden af forbrugte kulhydrater. Lad os sige, at du giver dig selv to måneder til at tabe dig. Du deler dette segment i fire-dages cyklusser. Den første og anden dag i denne cyklus er kulhydratfattige med et proteinindtag på 3-4 gram pr. Kg kropsvægt, mens et kulhydratindtag er 1-1,5 gram. Den tredje dag er højt kulhydratindtag, kulhydratindtag kan være 5-6 gram pr. Kg kropsvægt, mens proteinindtag kan reduceres til 1-1,5 gram. Den fjerde dag er moderat: proteinindtag - 2-2,5 gram pr. Kg kropsvægt, kulhydrater - 2-3 gram. Ideelt set bør en sådan diæt blive et livsprincip for dig og fortsætte, selv når resultatet er opnået.

Trin 3

Fysisk aktivitet under kulhydratskiftet er ikke reduceret, men kun reguleret. Da kulhydrater giver en masse energi og kalorier, vil kulhydratkostdage være de mest intense i dit kropsarbejde: træne styrketræning. Proteindage betyder træning i moderation; aerobic og løb er fint. Som et resultat af ordentlig "tørring" mister atleten ikke kun flere kg fedtmasse, men øger også muskelmasse - på grund af proteiner og styrketræning. Derfor får musklerne en udtalt lettelse.

Anbefalede: