Sådan Forbedres Fleksibiliteten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Fleksibiliteten
Sådan Forbedres Fleksibiliteten

Video: Sådan Forbedres Fleksibiliteten

Video: Sådan Forbedres Fleksibiliteten
Video: Как сделать самый простой фрезерный стол! И тут же его усовершенствовать! 2024, Kan
Anonim

Mange sportsgrene kræver ikke kun stor muskelmasse, men også fremragende fleksibilitet. Sådanne parametre bestemmes stort set af gener og biologi, skønt alle kan forsøge at udvikle dem.

Sådan forbedres fleksibiliteten
Sådan forbedres fleksibiliteten

Instruktioner

Trin 1

Arbejd på strækningen. Dette er den enkleste og mest oplagte løsning, som gør det muligt for kroppen at bevæge sig i mange flere plan end før, og generelt vil det hjælpe med at føle sig lettere i hverdagen. Træn dig selv i at strække dig før hver træning - dette vil slappe af dine muskler og forberede dem på stress. Ved afslutningen af sessionen skal du dog bruge 15 minutter på at strække: muskler (som f.eks. Jern) er mindre tilbøjelige til at rive, når de opvarmes. Grundlæggende øvelser er bøjninger (overvej evnen til helt at hvile din håndflade på gulvet uden at bøje knæene) og strække sig med bogstavet V - sådan skal du sprede dine ben mens du er på gulvet. I dette tilfælde skal du sigte mod 180 grader, men 120 er en præstation.

Trin 2

Skift din sport. Selvfølgelig ikke helt, men prøv ud over atletik at gøre for eksempel akrobatik eller snowboarding. Dette vil ikke kun indlæse nye muskelgrupper for dig, men også øge koordinationen markant - og dette kan kompensere for enhver mangel på medfødt plasticitet. Parkour kan kaldes en ideel sport til dette - det kræver atleten at maksimere bevægelsesglathed og evnen til at arbejde med sin krop i hundreder af forskellige situationer. For ikke at skifte helt til denne disciplin, se et par grundlæggende video-tutorials på Internettet og arbejde på de enkleste bevægelser. For at bringe dem til perfektion kan fagfolk bruge flere år.

Trin 3

Brug mere tid på vandrette stænger, parallelle stænger og andre typer metalstrukturer. Tjek BBC Animal Channel for inspiration: aber er den ultimative plasticitet. Dette skyldes, at selv en elementær klatring op ad de svenske trapper bruger 3 gange flere muskler end bænkpressen. Ægte fleksibilitet ligger i den ideelle evne til at arbejde med din egen krop uden stress eller overvægt. Derfor er pull-ups af forskellige greb næsten ideel fysisk aktivitet.

Trin 4

Gå på "4 ben". Den bedste øvelse, der er kommet til os fra den østlige kampsport, er igen primatkopiering. Stå, så dine håndflader hviler helt på gulvet, og dine fødder ligger på tæerne. På samme tid skal du holde hovedet så højt som muligt og prøve at gå rundt i lejligheden. Hvis en sådan øvelse medfører selv den mindste ulempe - gå til den bitre ende, indtil du lærer, hvordan du glat udfører salto, rotationer og spring i denne position.

Anbefalede: