Usportslig Opførsel

Indholdsfortegnelse:

Usportslig Opførsel
Usportslig Opførsel

Video: Usportslig Opførsel

Video: Usportslig Opførsel
Video: Usportslig opførsel i Herlev 01-11-15 2024, Kan
Anonim

Usportslig opførsel betyder en række handlinger og forskellige handlinger, der ikke svarer til billedet af en rigtig atlet.

Usportslig opførsel
Usportslig opførsel

Absolut enhver person har sin egen etablerede karakter, sin egen måde at tænke og opføre sig på. Alle mennesker er udsat for stress, angst, alle mulige situationer, hvor der er risiko for at miste deres temperament, og selv mangel på søvn eller dårligt humør kan spille en dårlig vittighed i processen med at kommunikere med andre. Og dem, der er dedikeret til sport, er ingen undtagelse. En person, der er involveret i enhver form for sport, er altid omgivet af sådanne atleter, mentorer, muligvis fans, han er næsten konstant tvunget til at interagere med mennesker, og uanset om han vil have det eller ej, skal han konstant kommunikere med dem. Sport er hovedaktiviteten; det er et job, der også giver god indtjening. Og som i ethvert aktivitetsområde er der sin egen forretning, arbejdsetikette, der er også begrebet sportsadfærd, som indebærer en kultur for kommunikation, tilbageholdenhed. En atlet skal være i stand til at kontrollere sig selv og ikke lade følelser overtage, fordi han er en offentlig person og ikke har ret til at vise et dårligt eksempel for dem, der ser op til ham som en atlet, inklusive unge. Han bærer et stort ansvar og er forpligtet til at observere kulturen i sportskommunikation.

Eksempler på usportslig opførsel

Sandsynligvis meget få af dem, der ikke bekymrer sig om deres fiaskoer, problemer og uberettigede håb. Mest sandsynligt eksisterer sådanne mennesker simpelthen ikke. Og dette er normalt, alle ønsker det bedste for sig selv, deres kære og bliver ked af det, hvis deres indsats ikke bringer de ønskede resultater. Men den store forskel er ikke i holdningen til, hvornår noget gik galt, men i adfærden, hvor voldelig en person reagerer og bryder ned på mennesker omkring ham. Hvis en atlet begynder at opføre sig trodsigt uden for grænserne for offentlige sportsbegivenheder, for at være uhøflig, hæver sin stemme og ikke begrænser sig i sine udtryk, kan dette tilskrives en slags dårlige manerer, umoralitet. Men hvis denne situation opstår lige foran vores øjne, og endnu mere i retning af trænere, fans, embedsmænd, bør en sådan adfærd utvivlsomt anerkendes som usportslig, den kan på ingen måde svare til de tilladte regler.

Billede
Billede

Handlinger, der er uforenelige med sportsadfærd:

- Whoops, skrig, støj genereret under sportsbegivenheden

- Bande, uanstændige udtryk

- intimidering mod modstanderen og dommerne

- Forkerte, frække handlinger

- Slåsskamp og forårsager fysisk skade

- Forsætlig afvigelse fra de angivne normer og krav