Sådan Opnås En Hvepsetalje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås En Hvepsetalje
Sådan Opnås En Hvepsetalje

Video: Sådan Opnås En Hvepsetalje

Video: Sådan Opnås En Hvepsetalje
Video: Как сделать шлицы на токарном станке. 2024, April
Anonim

Den timeglasformede kvindelige figur vakte til enhver tid misundelse. Hvilke tricks tyder det mere retfærdige sex på! Tag mode til korsetter. Ja, de skabte effekten af en hvepsetalje. Men på samme tid forårsagede de kvindekroppen stor skade. Alle indre organer blev komprimeret, blodcirkulationen blev forstyrret, hvilket i bedste fald førte til hyppig besvimelse.

Sådan opnås en hvepsetalje
Sådan opnås en hvepsetalje

Er det nødvendigt

gymnastikbøjle

Instruktioner

Trin 1

Begynd at forbruge færre kalorier, end du forbrænder på en dag. For at gøre din talje tynd skal du fjerne alt overskydende fedt fra den. Og det er kun umuligt at opnå dette gennem fysisk træning. Gå ned i vægt gradvist. Når alt kommer til alt, hvis en person sulter, gemmer hans krop kalorier i reserve og spilder dem ikke.

Trin 2

Beregn, hvor mange kalorier du forbrænder om dagen. Dette kan gøres ved hjælp af formlen Muffin-Geor eller Harris-Benedict. For at tabe 0,5 kg på en uge skal du tabe cirka 500 kalorier om dagen. Dette er lettere end det lyder. Kassér overskydende chokolade, erstat sød kaffe med grøn te, spis ikke boller. Disse tip hjælper dig med at skære ned på dit kalorieindtag på en meget enkel måde. Eller spring en solid middag over. Udskift det med noget lavt i kalorier, såsom 100 gram kogt kylling og et glas tomatjuice. Prøv at tabe maksimalt 1 kg om ugen.

Trin 3

Gå ind til sport. At gå vil hjælpe dig med at gøre din talje slank. Gå i 20 minutter hver dag. Du kan også træne på løbebånd, men så bliver effekten lidt værre. Når alt kommer til alt er adgangen til frisk luft begrænset i gymnastiksalen. Dette betyder, at iltning af blod ikke forekommer.

Trin 4

Drej rammen 2-3 gange om ugen i 10 minutter. Denne øvelse vil tone dine muskler og forbedre cirkulationen.

Trin 5

Lav taljeøvelser. Lig på gulvet nær væggen og læg dine fødder på det, så dine skinneben er parallelle med gulvet. Læg hænderne bag hovedet. Løft dit hoved og skuldre lidt ned fra gulvet, og rett denne position i 10 sekunder. Du skal udføre denne øvelse 20-30 gange pr. Træning.

Trin 6

Læg på gulvet og læg dine hænder bag hovedet. Gå den ene eller den anden vej. Udfør denne øvelse i 3 minutter i en træning.

Trin 7

Undgå at udføre mave- og sideøvelser. Især sidebøjningerne. De hjælper med at øge muskelvæv. De der. taljen fra disse øvelser bliver kun bredere.

Anbefalede: