Hvordan Rusland Trak Sig Ud Af UEFA EURO

Hvordan Rusland Trak Sig Ud Af UEFA EURO
Hvordan Rusland Trak Sig Ud Af UEFA EURO

Video: Hvordan Rusland Trak Sig Ud Af UEFA EURO

Video: Hvordan Rusland Trak Sig Ud Af UEFA EURO
Video: UEFA EURO 2020 Intro 1 (Russian) 2023, December
Anonim

Få af fodboldeksperterne tvivlede på, at det russiske landshold havde succes med at forlade gruppespillet i finalen i dette års europæiske fodboldmesterskab. Imidlertid var vores hold blandt de otte landshold, der var de første til at forlade turneringen, som afholdes denne gang i Polen og Ukraine.

Hvordan Rusland trak sig ud af UEFA EURO 2012
Hvordan Rusland trak sig ud af UEFA EURO 2012

Begyndelsen af Euro 2012 bragte kun positive følelser til fans af vores landshold - Russerne levede op til deres håb og forventninger fra specialister og slog det tjekkiske hold med en stor score på åbningsdagen for mesterskabet. Dette var måske det bedste spil på landsholdet gennem de sidste par år, hvor hurtige flankeangreb og deres ret effektive implementering var vellykkede. Midtbanespiller Alan Dzagoev adskilte sig især i implementeringen af farlige øjeblikke skabt af holdet - han åbnede scoringen i det 15. minut af spillet og scorede endnu et mål i det 79. minut. Ud over ham scorede to romere i vores hold - midtbanespiller Shirokov gjorde det i det 24. minut og angriber Pavlyuchenko - i 82. minut. Tjekkerne scorede kun én gang - i det 52. minut blev et mål scoret af Vaclav Pilarzh.

Den første halvdel af det næste møde kan også tilskrives aktivet i vores landshold - russerne vandt det og scorede det eneste mål mod det polske landshold i det 37. minut. Dette blev gjort af den samme Alan Dzagoev - en af to eller tre spillere, hvis fortjeneste i de første tre halvdele af Euro 2012 ikke blev annulleret af de næste tre. I anden halvdel af dette spil var russerne ikke længere i stand til at skabe fare for rivalernes mål - de førende spillere på angrebslinjen så ærligt udmattet ud. Med unøjagtigheden af Andrei Arshavin begyndte angrebet fra det polske landshold, som Yuri Zhirkov ikke kunne bremse, hvilket førte til det mål, der blev scoret af Jakub Blaszczykowski i det 57. minut mod Vyacheslav Malafeev. Mødet sluttede uafgjort, men vores hold forblev øverst på tabellen i gruppe A.

Det var nok for vores fodboldspiller ikke at tabe det sidste spil i gruppespillet til holdet, som på det tidspunkt besatte den sidste række på bordet - det ville være nok til at nå kvartfinalen i Euro 2012. Russerne kunne dog ikke score mindst et mål for det græske landshold, selv efter at Dick Advocaat løsladt en ekstra angriber og angribende midtbane på banen og erstattede to defensive spillere med dem. Og det eneste mål, der bestemte fremtidens skæbne for vores landsmænd i turneringen, grækerne (Giorgos Karagunis) scorede i tid tilføjet til første halvleg, da Yuri Zhirkov og Igor Denisov spillede uden held. Som et resultat blev Rusland det tredje hold i gruppe A, som ikke tillod det at fortsætte med at deltage i europamesterskabet.

Anbefalede: