Tidsplan For Finalerne I Konferencerne Gagarin Cup 2015-2016

Indholdsfortegnelse:

Tidsplan For Finalerne I Konferencerne Gagarin Cup 2015-2016
Tidsplan For Finalerne I Konferencerne Gagarin Cup 2015-2016

Video: Tidsplan For Finalerne I Konferencerne Gagarin Cup 2015-2016

Video: Лучшие моменты Финалов Конференций Кубка Гагарина 2016 2022, December
Anonim

KHL-sæsonen 2015-2016 nærmer sig hurtigt en ende. Tiden er kommet for afgørende kampe om Europas største hockeytrofæ - Gagarin Cup. De fire bedste KHL-klubber i 2015-2016 møder i konferencefinalen.

Tidsplan for finalerne i konferencerne Gagarin Cup 2015-2016
Tidsplan for finalerne i konferencerne Gagarin Cup 2015-2016

Finalen af ​​konferencen vest

I den vestlige konference i KHL blev to klubber bestemt, som udgjorde det sidste par konfrontationer for retten til at gå ind i den afgørende fase af kampen om Gagarin Cup. Hockeyfans finder en ægte sportsfest i form af en konfrontation mellem de to hovedstæder i Rusland. Som i den foregående sæson mødes CSKA og SKA i Vesten. "CSKA" fra Moskva mod "CSKA" fra Skt. Petersborg: dette par gav publikum en enorm intriger og tilpasning sidste sæson.

Det første møde mellem CSKA og SKA finder sted i Moskva den 22. marts (samt den anden konfrontation den 24.). Muscovites har fordelen ved deres side, men dette gør ikke Alexander Radulovs hold til en klar favorit i serien.

Retur to kampe i den nordlige hovedstad er planlagt til 26. og 28. marts. Eksperter mener, at denne serie sandsynligvis ikke ender i fire kampe, så de næste møder i henhold til reglerne (hvis de er nødvendige for at bestemme vinderen) vil blive afholdt samme dag.

Billede
Billede

Finalerne i den østlige konference

I øst vil hockeyfans stå over for en lige så interessant konfrontation mellem de to giganter. Magnitogorsk “Metallurg” mødes med Ufa “Salavat Yulaev”. Ufa-hockeyspillere lykkedes heroisk i de to foregående serier at overvinde Ak Bars og Avangard, og i begge konfrontationer havde Yulaevites brug for alle syv kampe for at vinde.

Det første møde i finalen i den østlige konference finder sted i Chelyabinsk-regionen den 23. marts. En dag senere, et andet spil mellem de to klubber. Hockey fans fra Bashkiria kunne se deres yndlingshold hjemme den 27. og 29..

Som i Vesten vil duellen mellem Magnitogorsk og Ufa sandsynligvis tage mere end fire kampe.

Billede
Billede

Populær af emne.