UEFA Europa League 1/4 Tidsplan -

UEFA Europa League 1/4 Tidsplan -
UEFA Europa League 1/4 Tidsplan -

Video: UEFA Europa League 1/4 Tidsplan -

Video: UEFA Europa League 2014 Intro 2022, December
Anonim

Den "lillebror" til UEFA Champions League, Europa League, tiltrækker nu i stigende grad interessen hos fodboldfans. Den 18. marts blev lodtrækningen til kvartfinaletappen afholdt, hvor otte stærke europæiske klubber deltog og stræbte efter at vinde æretrofæet.

UEFA Europa League 1/4 tidsplan 2015 - 2016
UEFA Europa League 1/4 tidsplan 2015 - 2016

På trods af at ikke alle verdensfodboldstjerner deltager i Europa League, er denne turnering meget populær blandt publikum. UEFA Europa League er en konkurrence, der samler klubber fra mange lande, ofte dem, der ikke er kendt for deres fremragende hold. Geografien i Europa League er meget omfattende.

Startende fra fase i Europa League kvartfinalen begynder alle deltagende klubber at tage konkurrencen seriøst, fordi den sidste kamp er meget tæt, en sejr, hvor siden 2015 giver ret til at deltage i Champions League til næste sæson. I 2016 kom flere rigtige giganter i europæisk fodbold til kvartfinalen.

Kampene i kvartfinalen i Europa League 2015 - 2016 starter på samme tid - om aftenen torsdag den 7. april. Returspilene finder sted om syv dage - den 14. i samme måned.

  1. Den spanske "Villarreal", der med succes optræder i den nuværende La Liga sæson, spiller deres første kamp mod den tjekkiske "Sparta" hjemme. Spartanerne overraskede hele fodboldverdenen med deres sejr over den romerske "Lazio". Dette resultat får tjekkiske fodboldspillere til at tage meget alvorligt.
  2. Portugisiske Braga spiller deres første kamp hjemme den 7. april. Modstanderne af Europa League-finalisterne i 2011 er Shakhtar Donetsk-spillere. Den ukrainske klub slog den tyske Schalke 04 meget fortroligt. I øjeblikket er det svært at udpege en favorit i konfrontationen.
  3. Som i Champions League-kvartfinalen tilbyder Europa League fans et spansk par. Athletic Bilbao vil konkurrere om semifinalen med den nuværende cupvinder Sevilla. Kampe mellem spaniere i europæisk konkurrence er altid uforudsigelige.
  4. De mest interessante kvartfinaler betragtes som parret “Liverpool” - “Borussia” (Dortmund). Dette er ikke kun et møde mellem de to flagskibe i engelsk og tysk fodbold. Dette er de klubber, der betragtes som de største kandidater til UEFA Cup 2016. Derudover er det af særlig interesse, at den nuværende hovedtræner for Liverpool Jurgen Klopp trænede Dortmund før briterne og endda gik med sidstnævnte til Champions League-finalen. Konfrontationen mellem disse klubber vil være en reel dekoration af den nuværende Europa League.

Populær af emne.