Hvem Er De Olympiske Ambassadører

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er De Olympiske Ambassadører
Hvem Er De Olympiske Ambassadører

Video: Hvem Er De Olympiske Ambassadører

Video: Sissel Kyrkjebø: The Olympic Hymn - Lillehammer 1994 2022, December
Anonim

Olympiad-ambassadører deltager i en række begivenheder inden for kultur, uddannelse, økologi, som afholdes af de olympiske lege. Hvert år fremmer de officielle repræsentanter for OL en sund livsstil i Rusland og rundt om i verden.

Hvem er de olympiske ambassadører
Hvem er de olympiske ambassadører

Hvem er OL-ambassadørerne

Berømte og fremragende russiske atleter og skuespillere, kunstnere og show business-stjerner blev udvalgt som ambassadører til vinter-OL 2014 og Paralympics. Først og fremmest blev de allerede afholdte olympiske mestre de officielle repræsentanter for legene: kunstløbere Evgeni Plushenko, Tatyana Navka og Irina Slutskaya, skater Ivan Skobrev, hockeyspiller Alexander Ovechkin, gymnast Svetlana Khorkina og andre.

Blandt de officielle ambassadører ved OL var også vinderne og prisvinderne af de sidste vinter- og sommer-olympiske og paralympiske lege fra Rusland: olympiske mestere i hurtigskøjteløb Lidia Skoblikova og Svetlana Zhurova, kunstløbere Oksana Domnina og Maxim Shabalin, isdans og freestyle mestre Ilya Averbukhl, Vladimir Lebedev osv.

Derudover blev det russiske nationale ishockeyhold sammen med det russiske kvindekurlinghold de officielle ambassadører. Blandt repræsentanterne for OL fra kunst- og showbranchen er det værd at fremhæve Yuri Vyazemsky, Natalia Vodianova, Iosif Kobzon, Andrei Makarevich, Dima Bilan og Fyodor Bondarchuk. En komplet liste over de olympiske ambassadører i Sochi kan findes på de olympiske lege officielle hjemmeside.

Aktiviteter fra de olympiske ambassadører

I 2010, lige før vinter-OL i Vancouver, blev der afholdt specielle begivenheder under den generelle titel "Sochi 2014 Russian House". Som en del af teaterforestillingen og koncerten optrådte ambassadørerne i Sochi Olympic Games - Dima Bilan, Andrey Makarevich, Valery Syutkin, Igor Butman og andre. De præsenterede byen Sochi og det farverige program for de kommende OL for hele verden. Titlet atleter og vindere af tidligere OL leverede al slags hjælp til russiske hold, støttede fansens moral.

Fra 2010 til 2014 fandt tusinder af begivenheder under den generelle titel "Kulturel Olympiade" sted i Rusland. Hvert år var dedikeret til en bestemt type kunst: 2010 - biograf, 2011 - teater, 2012 - musik og 2013 - museer. En vigtig begivenhed for hele Rusland var koncerten "1000 dage før De Olympiske Lege", der blev sendt over hele verden. Og igen, russiske musikere, atleter, tv-præsentanter og skuespillere, der repræsenterede de sochi olympiske lege, deltog aktivt i alle begivenhederne.

Det unikke show Russia.Sochi.Park fandt sted på tærsklen til de olympiske sommerlege 2012 i London. I en stor isforestilling, der fortalte hele verden om Sochi-OL, blev hovedrollerne spillet af de officielle ambassadører for de fremtidige vinterkonkurrencer: mere end 20 olympiske og verdensmestere i kunstskøjteløb, herunder Irina Slutskaya, Tatyana Navka, Ilya Averbukh og andre. Efter denne begivenhed så hele verden frem til starten af ​​2014.

Populær af emne.