Yulia Lipnitskaya Guldmedalje

Yulia Lipnitskaya Guldmedalje
Yulia Lipnitskaya Guldmedalje

Video: Yulia Lipnitskaya Guldmedalje

Video: Yulia Lipnitskaya Guldmedalje
Video: Yulia Lipnitskaya 2014 GPF LP 2023, November
Anonim

Yulia Lipnitskaya er en ung og allerede etableret kunstløber, hvis præstation ved Sotsji-OL forårsagede en sensation og glæde hos publikum. Hun skøjte både korte og gratis programmer på højeste niveau.

ung kunstløber
ung kunstløber

Hvem er denne unge kunstløber? På trods af sin 15 år er pigen perfekt forberedt og fuldstændig klar til at repræsentere sit land i denne form for konkurrence. Selv den enestående kunstløber Evgeni Plushenko værdsatte Yulias præstation og udtrykte sine følelser om hendes præstation. Ifølge ham har pigen et stort potentiale, så atleten har enhver chance for en sportslig fremtid.

Præsidenten for Den Russiske Føderation Vladimir Vladimirovich Putin lykønskede skatere med den fremragende præstation og repræsentation af deres land ved OL i Sotji 2014. Russiske kunstløbere får næsten altid høje karakterer og tager medaljer fra deres ret stærke konkurrenter. Med en kompleks teknik opretholdes den høje rullende hastighed og elementernes nøjagtighed.

På trods af en vanskelig barndom mistede Julia ikke modet og gik i sport. Hendes mor blev efterladt med et barn i armene i de vanskelige halvfemserne. Selvfølgelig krævede det en stor indsats og tålmodighed for at opnå resultater. Erfarne trænere gjorde også en indsats, der arbejdede hårdt med den begavede pige og lod hendes talent udfolde sig. I øjeblikket er den velkendte Ilya Averbukh engageret i produktionen af programmer.

Skateren selv er ret krævende og tillader sig ikke at slappe af. Det er uacceptabelt for hende at skøjte programmet med eventuelle fejl, så hun giver alt sit bedste uden at være opmærksom på vanskelighederne. Måske var det dette træk, der førte hende til en stor sejr. En sportskarriere er kun tilgængelig for stærke personligheder, der på nogen måde opnår høje resultater.

Ud over guldmedaljen ved de nuværende OL i Sochi har Julia andre titler: hun blev europamester i 2014, verdensmester i 2012 blandt juniorer, vicechampionen i 2013, sølvmedaljen i Grand Prix 2013 / 2014, vinderen af andre prestigefyldte konkurrencer.

Anbefalede: