Yulia Lipnitskaya Faldt I Det Korte Program

Yulia Lipnitskaya Faldt I Det Korte Program
Yulia Lipnitskaya Faldt I Det Korte Program

Video: Yulia Lipnitskaya Faldt I Det Korte Program

Video: Yulia Lipnitskaya Faldt I Det Korte Program
Video: Julia LIPNITSKAIA XXII Olympic Winter Games 2014 2024, April
Anonim

I kunstskøjteløb var der kun ét sæt ikke-spillede medaljer tilbage - i kvinders enkelt skøjteløb. Store håb blev knyttet til en ung atlet - Yulia Lipnitskaya.

Det irriterende fald af Yulia Lipnitskaya
Det irriterende fald af Yulia Lipnitskaya

Der er få dage tilbage til slutningen af den olympiske sæson. I kunstskøjteløb er kun et sæt medaljer endnu ikke blevet spillet - i kvindes enkelt skøjteløb. Der er mange ansøgere til den højeste pris, så kampen i det korte program var varm. Rusland i denne type program var repræsenteret af to piger - Yulia Lipnitskaya og Adelina Sotnikova, der udførte i den sidste opvarmning.

Russiske fans satte store forhåbninger på den unge Yulia Lipnitskaya, som allerede var blevet olympisk mester takket være holdkonkurrencer. Julia udarbejdede virkelig sine programmer fejlfrit og hjalp holdet med at få det maksimale antal point.

Det kan ses, at medieens spænding og aktive indflydelse ikke afspejler den bedste måde på Lipnitskajas skøjteløb. Når alt kommer til alt, skrev mange informationspublikationer om hendes sejr, og i alle nyhederne talte de om "opdagelsen af en ung kunstskøjter." Det er klart, at der blev udøvet et enormt pres på den 15-årige atlet. Som et resultat var hun ude af stand til at klare sine nerver og faldt desværre under hendes optræden i det korte program.

Et stødende fald på en tredobbelt flip kostede Yulia Lipnitskaya næsten ti point. Ifølge resultaterne af det korte program kunne atleten kun tage femtepladsen. Men alligevel er chancerne for en medalje endnu ikke tabt. Derudover faldt en meget stærk rival fra Japan, Mao Asada, ud af kampen, som også faldt, mens han udførte et spring på tre og et halvt omdrejningstal.

Den anden russiske kunstløber, Adelina Sotnikova, var i stand til at klare sine nerver og skøjte sit korte program fejlfrit og fik 74,64 point. Hun indrømmede kun let repræsentanten for Sydkorea Kim Yu-Na (74, 92 point). Den indledende tredjeplads er taget af den italienske, verdensmesterskab og europamester, Carolina Costner (74, 12 point).

Anbefalede: