Sådan Pumpes Maven Til Piger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Maven Til Piger
Sådan Pumpes Maven Til Piger

Video: Sådan Pumpes Maven Til Piger

Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2022, December
Anonim

For at blive ejer af en flad mave er det nødvendigt at udføre maveøvelser korrekt samt kendskab til nogle af teknikens nuancer. Når alt kommer til alt kan al din indsats blive til intet, hvis du ikke nærmer dig denne vanskelige opgave klogt.

Sådan pumpes maven til piger
Sådan pumpes maven til piger

Teknik for den klassiske øvelse på pressen

Selvom du altid har været langt fra sport og er bange for, at noget ikke fungerer for dig, skal du fjerne al tvivl. Den klassiske, grundlæggende og mest almindelige mavetræning er tilgængelig for alle, selv mennesker med dårlig fysisk kondition.

Først skal du ligge på en plan overflade og strække sig fra toppen af ​​hovedet til tæerne. Nu skal du fjerne afbøjningen i lændeområdet. For at gøre dette skal du bøje knæene og tage din haleben op. Det er nødvendigt, at din rygsøjle presses fast mod gulvet, og din mave trækkes ind - det er meget vigtigt. Hold dine hænder bag hovedet, men det er bedst, hvis du ikke krydser dem, men bare holder håndfladerne på begge sider af bagsiden af ​​dit hoved. Det er vigtigt ikke at trykke på hovedet med dine hænder under træningen. På grund af dette begynder nakken ofte at gøre ondt, da belastningen omfordeles fra maven til området af livmoderhvirvlerne. Under ingen omstændigheder skal hagen være for tæt på nakken på dette tidspunkt, men på samme tid skal du ikke smide den for meget tilbage. Dit hoved skal være som en fortsættelse af rygsøjlen, dvs. være i en neutral position. Ret denne position af hovedet, og skift ikke den under træningen. Mens du løfter torsoen, skal du runde ryggen let og løfte skulderbladene fra gulvet. Hvis du er nybegynder, kan du trække dem lidt af, men gradvist øge liftens amplitude.

Det er meget vigtigt at overvåge din vejrtrækning hele tiden, ellers kan du begynde at føle smerte, eller du bliver simpelthen træt hurtigt. Udånding i enhver øvelse sker under maksimal indsats, og indånding tværtimod sker på et tidspunkt, hvor musklerne slapper af. Derfor er det i en pressetræning nødvendigt at ånde ud, mens du løfter, og indånder mens du sænker kroppen. Hvis du har problemer med rygsøjlen eller af anden grund er ubehagelig ved at udføre kropsløfter på gulvet, kommer en fitball til undsætning. Teknikken er nøjagtig den samme, bare læg dine fødder på væggen for ikke at glide af den.

Hvordan man ikke gør

Det skal bemærkes de grove fejl, der ofte begås af begyndere, når de udfører en grundlæggende maveøvelse. En af dem er en stærk bue i lænden. Dette skal aldrig gøres. Du skal trykke din rygsøjle fast mod gulvet. En anden fejl er udførelsesteknikken, hvor du trækker dig bag hovedet med hænderne opad og derved gør det lettere for dig selv at arbejde. Det er bedst at holde dine hænder parallelle med gulvet og ikke trykke dem på bagsiden af ​​hovedet. Og endelig er den mest almindelige fejl ikke at følge vejrtrækningsrytmen. Bliv ikke forvirret, du skal trække vejret jævnt og målt.

Husk at alle kan opnå en smuk, pumpet presse. Det vigtigste er misundelsesværdig regelmæssighed, korrekt ernæring og selvfølgelig korrekt teknik.

Populær af emne.