Resultater Af Det Portugisiske Fodboldmesterskab 2018-2019

Indholdsfortegnelse:

Resultater Af Det Portugisiske Fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater Af Det Portugisiske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: Resultater Af Det Portugisiske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: Техника бега с высокого старта 2022, December
Anonim

Det portugisiske fodboldmesterskab (Liga Sagres) er ringere i forhold til de indenlandske mesterskaber i England, Italien, Spanien, Tyskland, Frankrig og Rusland. Der er dog en tilskuers interesse for denne turnering. Flere portugisiske klubber på én gang repræsenterer en formidabel styrke, herunder i European Cup arenaen.

Resultater af det portugisiske fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater af det portugisiske fodboldmesterskab 2018-2019

Der er 34 klubber i elitedivisionen i det portugisiske mesterskab. Måske er den mest berømte af disse Porto, Benfica og Sporting. Disse hold konkurrerer traditionelt om mesterskabet. I sæsonen 2018-2019 forblev intrigerne i fordelingen af ​​de endelige pladser indtil sidste runde.

Priser i Sagres League 2018-2019

Lissabon Benfica blev den portugisiske mester i sæsonen 2018-2019. I slutningen af ​​fireogtredive kampe scorede holdet 87 point. Samtidig peger statistikken over forskellen mellem scorede mål og indrømmede point til en betydelig overlegenhed fra fodboldspillere i Lissabon i forhold til spillere fra andre klubber. Så Benfica scorede 103 mål, men indrømmede kun 31 mål. På trods af sådanne lyse indikatorer måtte mesterskabet vindes i sidste runde, fordi Porto (den evige rival fra Benfica) kun var et par point bagud i point. Lissabon-triumfen blev forudbestemt takket være sejre i de sidste fem kampe i turneringen, mens Porto tabte point i en af ​​fem kampe, efter at have spillet uafgjort i mesterskapets næstsidste kamp. Således forblev Porto nummer to i den endelige stilling med 85 point.

Bronzemedaljerne i det portugisiske mesterskab var spillere af "Sporting" (Lissabon). Poengreserven for dette hold i slutningen af ​​mesterskabet var 74 point. Fra starten af ​​Sagres League blev Sportings hold betragtet som en klub, der kunne konkurrere med de to giganter i portugisisk fodbold, men i virkeligheden skete dette ikke.

Fordeling af steder i Eurocups

Den portugisiske ligas syvende plads i den samlede UEFA-oddstabel giver to hold fra Sagres League mulighed for at konkurrere i Champions League. Benfica kvalificerer sig som mesteren til Champions League-gruppespillet næste sæson. Porto, takket være de vundne sølvmedaljer, starter deres vej i den gamle europæiske konkurrence i den gamle verden fra den kvalificerende fase.

Lissabon "Sporting" takket være tredjepladsen i turneringen fik ret til at spille næste sæson i Europa League. Ligesom mestrene kom Sporting direkte til UEL-gruppespillet. Et andet hold fra Portugal, der tjente retten til at spille i Europa League i slutningen af ​​mesterskabet, var Braga. Denne klub sad bag de top tre med kun 67 point.

Tabere af sæsonen

De sidste tre placeringer i det portugisiske mesterskab rykkes ned til den nederste division. Desuden er der ingen overgangskampe for retten til at forblive i eliten i portugisisk fodbold. Feirency havde en katastrofal sæson. Holdet scorede kun tyve point i fireogtredive kampe og forblev fortjent på sidste plads på finalebordet. Nacional, med 28 point, er i 16. position. Dette resultat bidrog også til klubbens nedrykning til det portugisiske mesterskab ved nedenstående division. En anden taber af sæsonen 2018-2019 var Shawish-klubben (32 point og 15. plads i placeringen).

Populær af emne.