De Bedste Russiske Skatere

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Russiske Skatere
De Bedste Russiske Skatere
Anonim

Det russiske olympiske skøjteløbsteam i Sotji skal først og fremmest møde de anerkendte favoritter fra Holland, der traditionelt besatte førende positioner i denne sport. Skatere fra Sydkorea, der for nylig har fået et fænomenalt gennembrud, og atleter fra nogle andre lande, vil sandsynligvis også danne den hårdeste konkurrence i kampen om medaljer til vores landsmænd. Men de mere værdifulde medaljer vil være for russerne, hvis de kan vindes. Med hvem af atleterne er vores håb om hurtigskøjteløb forbundet?

De bedste russiske skatere
De bedste russiske skatere

Hvem kommer ind på det russiske landshold

Den endelige sammensætning af landsholdet er endnu ikke dannet, men med en meget høj grad af sandsynlighed kan det antages, at det vil omfatte guldmedaljerne i verdensmesterskabet 2013 Denis Yuskov og Ivan Skobrev. De kan ledsages af følgende atleter: 11-gangs mester i Rusland Dmitry Lobkov, for hvem dette OL bliver den fjerde i træk, Artem Kuznetsov, Evgeny Lalenkov, Alexander Rumyantsev. Måske vil denne liste blive genopfyldt med andre navne, da landsholdstrænerne har flere stærke kandidater i reserve.

Følgende piger kan deltage i kvindernes olympiske skøjteløbsteam: Ekaterina Lobysheva, Ekaterina Shikhova, Yulia Skokova, Olga Fatkulina, Olga Graf, Evgenia Dmitrieva, Nadezhda Aseeva. Og vores team ledes af et coaching personale bestående af Konstantin Poltavets, Maurizio Marchetto, Andrey Savelyev og Pavel Abratkevich.

Hvad er chancerne for det russiske hold i Sotji ved OL

Som nævnt ovenfor er konkurrencen sandsynligvis hård. Ikke desto mindre er der al grund til at stole på, at vores atleter lykkes. Faktisk vandt russerne under det sidste verdensmesterskab 5 medaljer - 2 guld og 3 bronze og tog den hæderlige tredjeplads i holdbegivenheden. Kun de samme hollandske og koreanere var foran. Af den måde vandt udsendingerne i Sydkorea også 5 medaljer foran russerne kun takket være priser af højere standard.

Men det er endnu vigtigere, at dette verdensmesterskab blev afholdt i Sochi, og endda på selve isen, hvor olympierne vil konkurrere i fremtiden. Ifølge Dmitry Lobkov ladede faktoren for indfødte vægge bogstaveligt talt ham med energi og gav ham yderligere styrke. Lad os håbe, at dette vil hjælpe vores atleter i februar næste år. Og de er garanteret publikums stormfulde støtte.

Populær af emne.